Passa al contingut principal

BON DIA FAMÍLIES!!!BON      DIA     DILLUNS!!!
https://youtu.be/ev9y62GLJYA
 ARA QUE ENS HEM ACABAT DE DESPERTAR, ÉS UN BON MOMENT PER COMENÇAR A JUGAR!!!Construcciones con tubos de papel y CDs    


                                 
         MÁS QUE UNA CAJA | Escuela Infantil Los Tilos       

                                              30 Ideas para trabajar motricidad fina - Educaciín Preescolar - Alumno On


PROPOSTA: JUGAM A CONSTRUIR.
ELS INFANTS NECESSITEN CONSTRUIR PER PODER REPRESENTAR EL SEU MÓN SIMBÒLIC. ÉS UNA ACTIVITAT QUE ELS  GENERA PLAER I DIVERSIÓ I QUE  AJUDA A FOMENTAR LA CREATIVITAT I L' ESTIMULACIÓ MENTAL. QUAN JUGUEN A CONSTRUIR ESTAM  AFAVORINT  L' ADQUISICIÓ DE CONCEPTES RELACIONATS ENTRE D'ALTRES AMB:


  • VISIÓ ESPACIAL
  • TAMANY
  • MESURA
  • FORMES GEOMÈTRIQUES
  • SIMETRIA
  • EQUILIBRI
  • LLENGUATGE ORAL
MATERIALS QUE PODEN FER SERVIR:

-CAPSES DE CARTRÓ DE DIVERSOS TAMANYS
-TUBS DE CARTRÓ DE DIVERSES MIDES
-PEDRES
-TRONCS
-BLOCS DE FUSTA DE COLORS
-PECES TIPUS "LEGO" QUE TINGUEU A CASA


(ÉS IMPORTANT QUE PUGUI AFEGIR A LA SEVA CONSTRUCCIÓ ALTRES ELEMENTS COM: ANIMALETS, TITELLES, PEPETES, COTXES, PLAY MOBILS...)


EN ACABAR DE JUGAR:

-AJUDAR A CADA INFANT A PENSAR UN NOM PER LA SEVA CONSTRUCCIÓ.


-FER UNA FOTO DE L'INFANT AMB LA CONSTRUCCIÓ PER L'EXPOSICIÓ.                                                                  


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

BON DIA FAMÍLIES!!

       AVUI DIMECRES HI HA CONTA-CONTES ! EL CONTE D'AVUI  QUE NA CATI ENS HA DUIT ÉS  UNA PETITA JOIA DE LA LITERATURA INFANTIL. EL LLIBRE HA REBUT MOLTS PREMIS INTERNACIONALS I DESTACA PER LA MANERA D'ENDINSAR-SE EN EL MÓN FANTASIÓS I EN LES PORS DELS INFANTS. https://youtu.be/m2o2kTHzUNc CONEIXIEU AQUEST CONTE? VOS HA AGRADAT? QUÈ TROBA EN EL SEU VIATGE? TÉ POR DELS MONSTRES? QUÈ FA  QUAN ES CANSA DE JUGAR? CONEIXES ALTRES HISTÒRIES DE MONSTRES?  ET FAN POR ELS MONSTRES? QUÈ FAS QUAN TENS POR? ET FAN RIURE? VOLDRIES JUGAR A SER UN MONSTRE? SI ENCARA TENS GANES DE SEGUIR ... MIRA AQUEST LINK !                                     https://youtu.be/jOREMxXTqBU SI TENS MÉS GANES DE FER COSES ET DEIXO AQUESTES DIRECCIONS! / https://pin.it/BKJojhv https://pin.it/5T7LOzM https://pin.it/"NhCPzo ELS DIMECRES MIRA LES PROPOSTES DE MÚSICA!! DEMÀ  SORTIRAN AL BLOG ELS VOSTRES LLIBRES ES

BON DIA FAMÍLIES!!

           AVUI TREBALLAREM AMB EL CALENDARI!       COMENÇAM! MARCA AMB UN RETOLADOR VERMELL EL DIA 1,  JA QUE VA SER FESTIU. MARCA AMB VERMELL ELS DIES 2 I 3,  QUE SÓN DISSABTE I DIUMENGE. ENCERCLA EL DIMARTS DIA 5 COM FEIM A L'ESCOLA, MARCA AMB UNA CREU DIA 4 QUE ERA AHIR. MIRA COM HO HE FET JO: LA DITA D'AQUEST MES ENS DIU  QUE EL MAIG CADA DIA UN RAIG , ÉS A DIR, QUE  CADA DIA FA SOL; ANEM A VEURE SI TÉ RAÓ. DIBUIXA CADA DIA QUIN TEMPS FA: RECORDES AQUESTA CANÇÓ? https://youtu.be/9T9LsTxYbcw SOL                                          PLUJA ENNUVOLAT VENT                        SOL I NÚVOLS                                    NEU CREUS QUE LA DITA TENDRÀ RAÓ? SERÀ EL MES DE MAIG ASSOLELLAT? EN ACABAR EL MES, COMPTAREM QUANTS DIES HA FET SOL. MIRA C OM HO HE FET JO AQU

BON DIA FAMÍLIES!!!

  AQUEST CONFINAMENT HEM JUGAT  A  FER CONSTRUCCIONS.     AQUESTES SÓN  ALGUNES DE LES CONSTRUCCIONS QUE VAREU FER A CASA: EN PAU HA FET SERVIR PECES DE FUSTA I BLOCS DE COLORS I HA FET UNA SELVA, MIRAU ELS ANIMALS, CONEIXEU ELS SEUS NOMS? EN FERNANDO M'HA EXPLICAT QUE HA FET UNA GRANJA I LI HA POSAT EL NOM DE "LA GRANJA DE BUHITA" QUE ÉS  EL NOM D'UNA PEPETA DE COLOR VERMELL. HEU VIST LA QUANTITAT DE MATERIALS QUE HA FET SERVIR!! NA MARIA SEMBLA QUE HA FET UN PARC D'ATRACCIONS ON JUGUEN LES SEVES PEPES. MIRAU  LA  FORMA I ELS COLORS DE LES PECES. TROBAU QUE S'HO HA PASSAT BÉ JUGANT? VEIS QUINES TORRES MÉS ALTES HA FET EN YERAY!! I  LA TORRE QUE HA FET EN JAUME ENMIG DEL TANCAT! HA FET SERVIR PECES DE FUSTA I  TROSSETS DE TRONCS.     N  PER QUÈ DEU HAVER CONSTRUIT UNA TORRE TAN ALTA? NOCKI  LA CONSTRUCCIÓ D'EN JAN TÉ UNA TEULADA!   QUÈ M'EN DIREU DE LA CONSTRUCCIÓ AMB CAPSES GRANS?