Passa al contingut principal

BON DIA FAMÍLIES!!!BON      DIA     DILLUNS!!!
https://youtu.be/ev9y62GLJYA
 ARA QUE ENS HEM ACABAT DE DESPERTAR, ÉS UN BON MOMENT PER COMENÇAR A JUGAR!!!Construcciones con tubos de papel y CDs    


                                 
         MÁS QUE UNA CAJA | Escuela Infantil Los Tilos       

                                              30 Ideas para trabajar motricidad fina - Educaciín Preescolar - Alumno On


PROPOSTA: JUGAM A CONSTRUIR.
ELS INFANTS NECESSITEN CONSTRUIR PER PODER REPRESENTAR EL SEU MÓN SIMBÒLIC. ÉS UNA ACTIVITAT QUE ELS  GENERA PLAER I DIVERSIÓ I QUE  AJUDA A FOMENTAR LA CREATIVITAT I L' ESTIMULACIÓ MENTAL. QUAN JUGUEN A CONSTRUIR ESTAM  AFAVORINT  L' ADQUISICIÓ DE CONCEPTES RELACIONATS ENTRE D'ALTRES AMB:


  • VISIÓ ESPACIAL
  • TAMANY
  • MESURA
  • FORMES GEOMÈTRIQUES
  • SIMETRIA
  • EQUILIBRI
  • LLENGUATGE ORAL
MATERIALS QUE PODEN FER SERVIR:

-CAPSES DE CARTRÓ DE DIVERSOS TAMANYS
-TUBS DE CARTRÓ DE DIVERSES MIDES
-PEDRES
-TRONCS
-BLOCS DE FUSTA DE COLORS
-PECES TIPUS "LEGO" QUE TINGUEU A CASA


(ÉS IMPORTANT QUE PUGUI AFEGIR A LA SEVA CONSTRUCCIÓ ALTRES ELEMENTS COM: ANIMALETS, TITELLES, PEPETES, COTXES, PLAY MOBILS...)


EN ACABAR DE JUGAR:

-AJUDAR A CADA INFANT A PENSAR UN NOM PER LA SEVA CONSTRUCCIÓ.


-FER UNA FOTO DE L'INFANT AMB LA CONSTRUCCIÓ PER L'EXPOSICIÓ.                                                                  


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

BON DIA FAMÍLES!!

                                                                                                                                                                                  DIMARTS 22,  DEMÀ  23 SERÀ SANT JORDI! VOLEU ESCOLTAR UNA PETITA HISTÒRIA MUSICADA DE LA LLEGENDA! ⇊ https://youtu.be/___3Vi2xA6Q DEMÀ ÉS EL DIA DE LA GRAN FESTA DELS LLIBRES I TAMBÉ DELS ESCRIPTORS I DE LES ESCRIPTORES; DES DE CASA  PODEM  PARTICIPAR DE LA FESTA PRESENTANT EL  LLIBRE QUE MÉS ESTIMAM ALS NOSTRES COMPANYS I COMPANYES. COM HO POTS FER? AGAFA EL LLIBRE QUE MÉS T'AGRADA DELS QUE TENS A CASA. DEMANA A LA PERSONA QUE ESTÀ A CASA AMB TU QUE ET FACI UNA FOTO ON ES VEGI LA PORTADA I LA TEVA CARA. EXPLICA PER QUÈ T'AGRADA TANT. TENS FINS DIJOUS DIA 30 PER ENVIARME-LA. ELS NINS I LES NINES DE L'AULA DE 3 ANYS CREAREM EL NOSTRE RACÓ MÀGIC ! ENS PRESENTES EN AQUESTA FEINETA EL TEU DIBUIX? COPIA  EN EL PAPER EL TÍTOL

BON DIA FAMÍLIES!!!

JA SAPS QUIN DIA COMENÇA L'ESTIU? MIRA AL TEU CALENDARI!!!    C OMENÇAM LA SETMANA I UN MES NOU !!! EL JUNY A L'ESCOLA ERA  UN MES DE MOLTA ACTIVITAT; CADA MATÍ, DESPRÉS DEL  BON DIA , VENIA EL MOMENT DE L'ASSAIG AL PATI DEL BALL AMB LES CLASSES  DE 4 I 5 ANYS; TAMBÉ ERA QUAN ES PENSAVA EL VESTUARI, ES COMPARTIEN JOCS D'AIGUA, TALLERS DE PLÀSTICA... SEGUR QUE TORNAREM A TOT AIXÒ, PERÒ MENTRE  SEGUIM A CASA I  COM JA COMENÇA A FER CALOR, HEM D'INTENTAR PASSAR-HO BÉ; GAUDIR DE LA PISCINETA, DE LES SORTIDES AMB LA BICICLETA, DE LES TROBADES A LA PLAÇA AMB ELS AMICS, DE LES CAMINADES  PEL POBLE, DE BERENADES I  DE JOCS  AMB LA FAMÍLIA... I TOCA COMENÇAR A PREPARAR LA PORTADA DEL TERCER TRIMESTRE, LA TÈCNICA QUE EMPREU SERÀ LA QUE VOS AGRADI MÉS, EL SUPORT LLIURE I EL TEMA QUE HE PENSAT  LA FAMÍLIA.  AMB TOTS ELS DIBUIXOS FAREM UNA GRAN EXPOSICIÓ PER ACABAR AQUEST CURS 2019-2020.

BON DIA FAMÍLIES!!!

    EL      DIMECRES    TOCA.... CONTA-CONTES AMB AMB NA CATI!!! EL PEIX IRISAT ESPERAM QUE VOS HAGI AGRADAT MOOOLT!!! MIRAREU QUÈ ENS HAN PREPARAT AL BLOG DE MÚSICA!!