Passa al contingut principal

BON DIA FAMÍLIES!!

JUGAM AMB ELS GRAFISMES


Resultat d'imatges per a fotos de jocs amb grafismesEl foment d'activitats de grafomotricitat és molt important ja que permetrà a l'infant el traç de grafies que l'ajudaran a adquirir destreses motores, que seran la base pel desenvolupament futur de l'escriptura.


  AVUI DIVENDRES VOS PROPOSO JUGAR AMB SUPORTS GRANS COM:

 • UN TROS GRAN DE PAPER CONTINU.
 • EL TERRA DE LA TERRASSA.
 • UN TROS GRAN DE CARTRÓ.
 • UNA CARTOLINA DE COLOR CLAR.iniciacion letra

I PINTAR AMB DIFERENTS ESTRIS:
 • CERES
 • PINZELLS GRUIXATS
 • RETOLADORS
 • DITS
mural: trazo vertical


 • LA GRAELLA DEL FORN 


 • AMB ELS COTXETS QUE TENS A CASACeci est le blog de la classe de Pre Kindergarten 2010/2011 du Lycee Internation...
 • MARCAR DIFERENTS TRAÇOS I REPASSAR

Cinco juegos para pintar en el patio y aprovechar los espacios - LA GACETA TucumánNO VOS OBLIDEU DE MIRAR EL TEMPS!! 

BON CAP DE SETMANA NINS I NINES💓😜
Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

BON DIA FAMÍLES!!

                                                                                                                                                                                  DIMARTS 22,  DEMÀ  23 SERÀ SANT JORDI! VOLEU ESCOLTAR UNA PETITA HISTÒRIA MUSICADA DE LA LLEGENDA! ⇊ https://youtu.be/___3Vi2xA6Q DEMÀ ÉS EL DIA DE LA GRAN FESTA DELS LLIBRES I TAMBÉ DELS ESCRIPTORS I DE LES ESCRIPTORES; DES DE CASA  PODEM  PARTICIPAR DE LA FESTA PRESENTANT EL  LLIBRE QUE MÉS ESTIMAM ALS NOSTRES COMPANYS I COMPANYES. COM HO POTS FER? AGAFA EL LLIBRE QUE MÉS T'AGRADA DELS QUE TENS A CASA. DEMANA A LA PERSONA QUE ESTÀ A CASA AMB TU QUE ET FACI UNA FOTO ON ES VEGI LA PORTADA I LA TEVA CARA. EXPLICA PER QUÈ T'AGRADA TANT. TENS FINS DIJOUS DIA 30 PER ENVIARME-LA. ELS NINS I LES NINES DE L'AULA DE 3 ANYS CREAREM EL NOSTRE RACÓ MÀGIC ! ENS PRESENTES EN AQUESTA FEINETA EL TEU DIBUIX? COPIA  EN EL PAPER EL TÍTOL

BON DIA FAMÍLIES!!!

JA SAPS QUIN DIA COMENÇA L'ESTIU? MIRA AL TEU CALENDARI!!!    C OMENÇAM LA SETMANA I UN MES NOU !!! EL JUNY A L'ESCOLA ERA  UN MES DE MOLTA ACTIVITAT; CADA MATÍ, DESPRÉS DEL  BON DIA , VENIA EL MOMENT DE L'ASSAIG AL PATI DEL BALL AMB LES CLASSES  DE 4 I 5 ANYS; TAMBÉ ERA QUAN ES PENSAVA EL VESTUARI, ES COMPARTIEN JOCS D'AIGUA, TALLERS DE PLÀSTICA... SEGUR QUE TORNAREM A TOT AIXÒ, PERÒ MENTRE  SEGUIM A CASA I  COM JA COMENÇA A FER CALOR, HEM D'INTENTAR PASSAR-HO BÉ; GAUDIR DE LA PISCINETA, DE LES SORTIDES AMB LA BICICLETA, DE LES TROBADES A LA PLAÇA AMB ELS AMICS, DE LES CAMINADES  PEL POBLE, DE BERENADES I  DE JOCS  AMB LA FAMÍLIA... I TOCA COMENÇAR A PREPARAR LA PORTADA DEL TERCER TRIMESTRE, LA TÈCNICA QUE EMPREU SERÀ LA QUE VOS AGRADI MÉS, EL SUPORT LLIURE I EL TEMA QUE HE PENSAT  LA FAMÍLIA.  AMB TOTS ELS DIBUIXOS FAREM UNA GRAN EXPOSICIÓ PER ACABAR AQUEST CURS 2019-2020.

BON DIA FAMÍLIES!!!

    EL      DIMECRES    TOCA.... CONTA-CONTES AMB AMB NA CATI!!! EL PEIX IRISAT ESPERAM QUE VOS HAGI AGRADAT MOOOLT!!! MIRAREU QUÈ ENS HAN PREPARAT AL BLOG DE MÚSICA!!