Passa al contingut principal

BON DIA FAMÍLIES!!!


 SOM A LA DARRERA SETMANA DE MAIG!!

    AQUESTS INFANTS TAMBÉ TENEN UN LLIBRE VIATGER!!!

SEGUR QUE NA CATERINA CUIDA MOLT BÉ DE NA VERDETA!!!

Resultat d'imatges per a EL LLIBRE VIATGER A L' ESCOLA


Resultat d'imatges per a EL LLIBRE VIATGER A L' ESCOLA


Resultat d'imatges per a EL LLIBRE VIATGER A L' ESCOLA


AVUI M'AGRADARIA COMENÇAR LA SETMANA PARLANT D' HISTÒRIES DEL NOSTRE DIA A DIA, DE LA NOSTRA FAMÍLIA, DELS ESPAIS QUE ENS IDENTIFIQUEN, DE LES COSES QUE ENS FAN SENTIR BÉ.
  JA SABEU QUE HI HA INFANTS QUE NO HAN POGUT EXPLICAR-HO EN EL "LLIBRE VIATGER" I ARA, AMB AQUEST SENTIMENT D' ENYORANÇA, DE GANES DE JUGAR I COMPARTIR AMB ELS ALTRES; ÉS UN BON MOMENT PER CONTAR UNA ANÈCDOTA DIVERTIDA D' AQUEST CONFINAMENT  
O DE FA ESTONA.

  • LA DARRERA FESTA D' ANIVERSARI
  • EL VIATGE A...
  • EL DIA QUE VA ARRIBAR A CASA EL TEU ANIMALET ESTIMAT
  • LA SORPRESA DE...

POTS FER UN DIBUIX I QUE EL PARE O LA MARE EXPLIQUIN L' ANÈCDOTA O ENVIAR UNA FOTOGRAFIA O UN VÍDEO QUE DESPRÉS COMPARTIREM.

JA FA MOOOOOLTS D'ANYS!
Hi havia una vegada, una nina petita a qui li agradava molt jugar a fora. Quan arribava l'estiu, agafava la regadora i es passava una bona estona regant els cossiols que tenia la seva padrina. La seva padrina, que era cosidora, li feia tots els vestits amb la seva gorra per protegir-se del sol.
Sabeu què nomia? L'heu coneguda? Sabeu que tenia la mateixa edat que voltros? 
 

Aquesta nina va tornar gran i després d'estudiar de mestre, va començar a fer feina a una escola de Sa Pobla "Sa Graduada". Aquests varen ser els meus primers alumnes amb qui encara està en contacte. L'altre mestra que surt a la foto és la seva  millor amiga, na Maria Magdalena.Varen ser una anys molt feliços!
Sabeu que molts d'aquests nins i nines ja acaben  els seus estudis? I que n'hi ha que ja treballen? El temps passa molt ràpid!ESPER FOTOS DELS VOSTRES MOMENTS!!
FINS DEMÀ NINS I NINES!!
Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

BON DIA FAMÍLES!!

                                                                                                                                                                                  DIMARTS 22,  DEMÀ  23 SERÀ SANT JORDI! VOLEU ESCOLTAR UNA PETITA HISTÒRIA MUSICADA DE LA LLEGENDA! ⇊ https://youtu.be/___3Vi2xA6Q DEMÀ ÉS EL DIA DE LA GRAN FESTA DELS LLIBRES I TAMBÉ DELS ESCRIPTORS I DE LES ESCRIPTORES; DES DE CASA  PODEM  PARTICIPAR DE LA FESTA PRESENTANT EL  LLIBRE QUE MÉS ESTIMAM ALS NOSTRES COMPANYS I COMPANYES. COM HO POTS FER? AGAFA EL LLIBRE QUE MÉS T'AGRADA DELS QUE TENS A CASA. DEMANA A LA PERSONA QUE ESTÀ A CASA AMB TU QUE ET FACI UNA FOTO ON ES VEGI LA PORTADA I LA TEVA CARA. EXPLICA PER QUÈ T'AGRADA TANT. TENS FINS DIJOUS DIA 30 PER ENVIARME-LA. ELS NINS I LES NINES DE L'AULA DE 3 ANYS CREAREM EL NOSTRE RACÓ MÀGIC ! ENS PRESENTES EN AQUESTA FEINETA EL TEU DIBUIX? COPIA  EN EL PAPER EL TÍTOL

BON DIA FAMÍLIES!!!

JA SAPS QUIN DIA COMENÇA L'ESTIU? MIRA AL TEU CALENDARI!!!    C OMENÇAM LA SETMANA I UN MES NOU !!! EL JUNY A L'ESCOLA ERA  UN MES DE MOLTA ACTIVITAT; CADA MATÍ, DESPRÉS DEL  BON DIA , VENIA EL MOMENT DE L'ASSAIG AL PATI DEL BALL AMB LES CLASSES  DE 4 I 5 ANYS; TAMBÉ ERA QUAN ES PENSAVA EL VESTUARI, ES COMPARTIEN JOCS D'AIGUA, TALLERS DE PLÀSTICA... SEGUR QUE TORNAREM A TOT AIXÒ, PERÒ MENTRE  SEGUIM A CASA I  COM JA COMENÇA A FER CALOR, HEM D'INTENTAR PASSAR-HO BÉ; GAUDIR DE LA PISCINETA, DE LES SORTIDES AMB LA BICICLETA, DE LES TROBADES A LA PLAÇA AMB ELS AMICS, DE LES CAMINADES  PEL POBLE, DE BERENADES I  DE JOCS  AMB LA FAMÍLIA... I TOCA COMENÇAR A PREPARAR LA PORTADA DEL TERCER TRIMESTRE, LA TÈCNICA QUE EMPREU SERÀ LA QUE VOS AGRADI MÉS, EL SUPORT LLIURE I EL TEMA QUE HE PENSAT  LA FAMÍLIA.  AMB TOTS ELS DIBUIXOS FAREM UNA GRAN EXPOSICIÓ PER ACABAR AQUEST CURS 2019-2020.

BON DIA FAMÍLIES!!!

    EL      DIMECRES    TOCA.... CONTA-CONTES AMB AMB NA CATI!!! EL PEIX IRISAT ESPERAM QUE VOS HAGI AGRADAT MOOOLT!!! MIRAREU QUÈ ENS HAN PREPARAT AL BLOG DE MÚSICA!!