Passa al contingut principal

BON DIA FAMÍLIES!!!!

   
QUINA    AVENTURA   VIUREM   AVUI  ???
Resultat d'imatges per a IMATGES DE BIBLIOTEQUES I PINTERESTEL MOMENT DEL CONTE ÉS MÀGIC A L'ESCOLA I SEGUR QUE TAMBÉ A CASA. A L'AULA TENIM LA BOSSA VERMELLA DELS TRES PORQUETS, D'ON SURT UNA CAIXA DE MÚSICA QUE ENS AJUDA A TORNAR A LA CALMA DESPRÉS DE L'EXCITACIÓ DEL TEMPS DE PATI. ASSEGUTS A L'AULA O A LA BIBLIOTECA DEL PRIMER PIS, VEIM BRILLAR UNS ULLONS QUAN APAREIXIEN  UNES TITELLES, UN ÀLBUM GEGANT O UNES LÀMINES. EN ACABAR, ES CREA UN ESPAI DE CONVERSA, DE PREGUNTES, COMENTARIS,...LA MANERA DE RECOLLIR AQUESTA ACTIVITAT ÉS MOLT DIVERSA: CROMOCONTES, DIBUIXOS, FOTOS, FITXA ESCRITA,ETC


PASSAU UN BON DIA!!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

BON DIA FAMÍLIES!!!

 DARRER CONTA-CONTES DEL CURS! SEGUR QUE UN DELS MOMENTS MÀGICS DE LA SETMANA ÉS EL DEL CONTA-CONTES, I AVUI SERÀ EL DARRER. ESPERO QUE LES HISTÒRIES DE NA MARIA I NA CATI VOS HAGIN EMOCIONAT,  VOS HAGIN PERMÈS, SENSE SORTIR DE CASA, VIATJAR A ALTRES MONS, POSAR-VOS EN EL LLOC DE L'ALTRE  I FONAMENTALMENT SENTIR-NOS MÉS A PROP DELS ALTRES TOT I ESTAR ENFORA.

BON DIA FAMÍLIES!!!

 S'ACABA EL CURS I TOT FA OLORETA   D'ESTIU!!! HEM ARRIBAT AL DARRER DIA DEL CURS!   TOT JA ENS FA PENSAR EN L'ESTIU I AMB LA NOVA NORMALITAT. EL CONFINAMENT HA ESTAT MOLT LLARG I SEGUR QUE HI HA HAGUT TEMPS PER TOT: JOCS, NOVA ORGANITZACIÓ, RUTINES PER MANTENIR HORARIS I SOBRETOT MOLTA IMAGINACIÓ I PACIÈNCIA. ESTIC MOLT CONTENTA DE COM HA ANAT TOT DURANT AQUEST CURS I DE L'EVOLUCIÓ TAN POSITIVA DELS INFANTS I DE LA COL.LABORACIÓ DE TOTS VOLTROS; AIXÍ QUE ENHORABONA A TOTHOM!                                                          

ENGLISH

IT'S TIME TO SAY GOODBYE LITTLE MONSTERS IT'S BEEN A REAL PLEASURE BEING YOUR ENGLISH TEACHER HAPPY SUMMER HOLIDAYS!