Passa al contingut principal

BON DIA FAMÍLIES!!!


ACABAM EL CURS!!!

BON  DIA NINS, NINES I FAMÍLIES! JA SOM  A LA  TERCERA SETMANA DE JUNY I LA DARRERA DEL CURS;  PASSA EL TEMPS VOLANT!!!   ANAM TORNANT UN POQUET MÉS A LA NORMALITAT, A VEURE ELS AMICS I AMIGUES, A COMPARTIR JOCS, NEDS, PASSEJADES,ETC
ENGUANY ERA EL  DEL VOSTRE INGRÉS A L'ESCOLA GRAN, DEIXAVEU AMB ENYORANÇA L'ESCOLETA PER INICIAR UNA NOVA ETAPA. CREC QUE MAI OBLIDEREU AQUEST CURS TAN ESTRANY.

COMENÇAM AMB UNA CANÇONETA BEN DIVERTIDA:

  • T'HA AGRADAT?
  • LA CONEIXIES?
  • QUINES ALTRES CANÇONETES DELS DITS CONEIXES?CONTINUAM AMB UN CONTE:Aquest conte, és una proposta divertida, a manera de joc, que fa prendre consciència de les vivències, emocions i necessitats dels altres amb l’objectiu d’entendre’ls millor. 

I SI JO FOS UN GAT, QUÈ M'AGRADARIA FER A CASA?

  • JUGAR DAMUNT LA TAULA DE LA TERRASSA.
  • ENFILAR-ME FINS A LA BRANCA MÉS ALTA DE L'ARBRE QUE TENS AL CORRAL
  • RODOLAR DAMUNT L'HERBA.
  • JUGAR AMB LA PILOTA DEL MEU GERMÀ PETIT/ GERMANA PETITA. .


Resultat d'imatges per a frases amb imatges sobre passar un bon dia
Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

BON DIA FAMÍLIES!!!

 DARRER CONTA-CONTES DEL CURS! SEGUR QUE UN DELS MOMENTS MÀGICS DE LA SETMANA ÉS EL DEL CONTA-CONTES, I AVUI SERÀ EL DARRER. ESPERO QUE LES HISTÒRIES DE NA MARIA I NA CATI VOS HAGIN EMOCIONAT,  VOS HAGIN PERMÈS, SENSE SORTIR DE CASA, VIATJAR A ALTRES MONS, POSAR-VOS EN EL LLOC DE L'ALTRE  I FONAMENTALMENT SENTIR-NOS MÉS A PROP DELS ALTRES TOT I ESTAR ENFORA.

BON DIA FAMÍLIES!!!

 S'ACABA EL CURS I TOT FA OLORETA   D'ESTIU!!! HEM ARRIBAT AL DARRER DIA DEL CURS!   TOT JA ENS FA PENSAR EN L'ESTIU I AMB LA NOVA NORMALITAT. EL CONFINAMENT HA ESTAT MOLT LLARG I SEGUR QUE HI HA HAGUT TEMPS PER TOT: JOCS, NOVA ORGANITZACIÓ, RUTINES PER MANTENIR HORARIS I SOBRETOT MOLTA IMAGINACIÓ I PACIÈNCIA. ESTIC MOLT CONTENTA DE COM HA ANAT TOT DURANT AQUEST CURS I DE L'EVOLUCIÓ TAN POSITIVA DELS INFANTS I DE LA COL.LABORACIÓ DE TOTS VOLTROS; AIXÍ QUE ENHORABONA A TOTHOM!                                                          

ENGLISH

IT'S TIME TO SAY GOODBYE LITTLE MONSTERS IT'S BEEN A REAL PLEASURE BEING YOUR ENGLISH TEACHER HAPPY SUMMER HOLIDAYS!