Passa al contingut principal

BON DIA FAMÍLIES!!!

EL DARRER DIMARTS D'EXPERIMENTACIÓ!!!Resultat d'imatges per a NINS CIENTÍFICS

  SURARAN   O   S'ENFONSARAN? 

NECESSITARÀS:
  • UN RECIPIENT AMB AIGUA.
  •  OBJECTES DE DIFERENTS MATERIALS QUE TINGUEM PER CASA (CLAUS, LLAPIS, TISORES, TAPS DE PLÀSTIC, JOGUINES, CULLERES...)

ABANS DE FER-HO ÉS CONVENIENT QUE ELS INFANTS FACIN LES SEVES PRÒPIES HIPÒTESIS I VOS DIGUIN EL QUE PENSEN QUÈ PASSARÀ AMB L'OBJECTE, ENCARA QUE NO SIGUI LA RESPOSTA CORRECTE ÉS IMPORTANT QUE ELS HI DEMANEU, HO PENSIN I HO VERBALITZIN


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

BON DIA FAMÍLIES!!!

 DARRER CONTA-CONTES DEL CURS! SEGUR QUE UN DELS MOMENTS MÀGICS DE LA SETMANA ÉS EL DEL CONTA-CONTES, I AVUI SERÀ EL DARRER. ESPERO QUE LES HISTÒRIES DE NA MARIA I NA CATI VOS HAGIN EMOCIONAT,  VOS HAGIN PERMÈS, SENSE SORTIR DE CASA, VIATJAR A ALTRES MONS, POSAR-VOS EN EL LLOC DE L'ALTRE  I FONAMENTALMENT SENTIR-NOS MÉS A PROP DELS ALTRES TOT I ESTAR ENFORA.

BON DIA FAMÍLIES!!!

 S'ACABA EL CURS I TOT FA OLORETA   D'ESTIU!!! HEM ARRIBAT AL DARRER DIA DEL CURS!   TOT JA ENS FA PENSAR EN L'ESTIU I AMB LA NOVA NORMALITAT. EL CONFINAMENT HA ESTAT MOLT LLARG I SEGUR QUE HI HA HAGUT TEMPS PER TOT: JOCS, NOVA ORGANITZACIÓ, RUTINES PER MANTENIR HORARIS I SOBRETOT MOLTA IMAGINACIÓ I PACIÈNCIA. ESTIC MOLT CONTENTA DE COM HA ANAT TOT DURANT AQUEST CURS I DE L'EVOLUCIÓ TAN POSITIVA DELS INFANTS I DE LA COL.LABORACIÓ DE TOTS VOLTROS; AIXÍ QUE ENHORABONA A TOTHOM!                                                          

ENGLISH

IT'S TIME TO SAY GOODBYE LITTLE MONSTERS IT'S BEEN A REAL PLEASURE BEING YOUR ENGLISH TEACHER HAPPY SUMMER HOLIDAYS!