Passa al contingut principal

BON DIA FAMÍLIES!!!

     
JA SOM DIJOUS!!


AVUI EN PAU AGUILAR FA 4 ANYS!!!


Resultat d'imatges per a felicitacion de aniversario de 4 anosSEGUR QUE LI AGRADARIA FER UNA FESTETA AMB TOTS I TOTES A L'ESCOLA.
A LA FESTA DE JUNY DE L'ESCOLA TAMBÉ HI PARTICIPARIEN -AMB NA LIS I EN PAU-EN FERNANDO I N'AURA QUE FARAN 4 ANYS EL MES D'AGOST . AIXÍ QUE AQUEST VIDEO ÉS PER TOTS I TOTES.

   I ACABAM AMB  UN CONTE PER  TREBALLAR L'EXPRESSIÓ ORAL, LES ONOMATOPEIES I TAMBÉ L'EXPRESSIÓ CORPORAL.

PENSAU QUE HEM D'ATURAR  I DEIXAR CONTESTAR L'INFANT ABANS DE PASSAR A UN ALTRE ANIMAL.

SI JO FOS UN ANIMAL
Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

BON DIA FAMÍLIES!!!

 DARRER CONTA-CONTES DEL CURS! SEGUR QUE UN DELS MOMENTS MÀGICS DE LA SETMANA ÉS EL DEL CONTA-CONTES, I AVUI SERÀ EL DARRER. ESPERO QUE LES HISTÒRIES DE NA MARIA I NA CATI VOS HAGIN EMOCIONAT,  VOS HAGIN PERMÈS, SENSE SORTIR DE CASA, VIATJAR A ALTRES MONS, POSAR-VOS EN EL LLOC DE L'ALTRE  I FONAMENTALMENT SENTIR-NOS MÉS A PROP DELS ALTRES TOT I ESTAR ENFORA.

BON DIA FAMÍLIES!!!

 S'ACABA EL CURS I TOT FA OLORETA   D'ESTIU!!! HEM ARRIBAT AL DARRER DIA DEL CURS!   TOT JA ENS FA PENSAR EN L'ESTIU I AMB LA NOVA NORMALITAT. EL CONFINAMENT HA ESTAT MOLT LLARG I SEGUR QUE HI HA HAGUT TEMPS PER TOT: JOCS, NOVA ORGANITZACIÓ, RUTINES PER MANTENIR HORARIS I SOBRETOT MOLTA IMAGINACIÓ I PACIÈNCIA. ESTIC MOLT CONTENTA DE COM HA ANAT TOT DURANT AQUEST CURS I DE L'EVOLUCIÓ TAN POSITIVA DELS INFANTS I DE LA COL.LABORACIÓ DE TOTS VOLTROS; AIXÍ QUE ENHORABONA A TOTHOM!                                                          

ENGLISH

IT'S TIME TO SAY GOODBYE LITTLE MONSTERS IT'S BEEN A REAL PLEASURE BEING YOUR ENGLISH TEACHER HAPPY SUMMER HOLIDAYS!