Passa al contingut principal

BON DIA FAMÍLIES!!


ENCETAM EL DIMARTS AMB RODOLINS!!

 AVUI NINS I NINES ÉS UN BON DIA PER APRENDRE UNS RODOLINS SOBRE ELS DIES DE LA SETMANA. 
DILLUNS 


 DILLUNS, A COMPRAR LLUÇ.


Resultat d'imatges per a MERLUZA


DIMARTS


 DIMARTS, A COMPRAR NAPS.


Resultat d'imatges per a IMAGENES DE NABOS


DIMECRES


DIMECRES, FAVES SEQUES.


Resultat d'imatges per a HABAS SECAS


DIJOUS


DIJOUS, A MENJAR OUS.

Resultat d'imatges per a HUEVOS


DIVENDRES


DIVENDRES, FIGUES TENDRES.

Resultat d'imatges per a HIGOS TIERNOSDISSABTE


DISSABTE, CUINA I PASTA.

Resultat d'imatges per a FAMILIAS COCINANDODIUMENGEDIUMENGE, COM QUE NO ES TREBALLA, ES MENJA.Resultat d'imatges per a FAMILIAS COMIENDO EN UNA MESA
MIRA ATENTAMENT LES IMATGES QUE ACOMPANYEN CADA DITA, T'AGRADA EL LLUÇ? HAS MENJAT ALGUNA VEGADA PURÉ AMB FAVES? HAS TASTAT ELS NAPS? A QUIN MEMBRE DE LA FAMÍLIA LI AGRADA MÉS CUINAR? QUIN ÉS EL VOSTRE MENJAR FAVORIT?


BESADES A TOTS I A TOTES!!💖💖

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

BON DIA FAMÍLES!!

                                                                                                                                                                                  DIMARTS 22,  DEMÀ  23 SERÀ SANT JORDI! VOLEU ESCOLTAR UNA PETITA HISTÒRIA MUSICADA DE LA LLEGENDA! ⇊ https://youtu.be/___3Vi2xA6Q DEMÀ ÉS EL DIA DE LA GRAN FESTA DELS LLIBRES I TAMBÉ DELS ESCRIPTORS I DE LES ESCRIPTORES; DES DE CASA  PODEM  PARTICIPAR DE LA FESTA PRESENTANT EL  LLIBRE QUE MÉS ESTIMAM ALS NOSTRES COMPANYS I COMPANYES. COM HO POTS FER? AGAFA EL LLIBRE QUE MÉS T'AGRADA DELS QUE TENS A CASA. DEMANA A LA PERSONA QUE ESTÀ A CASA AMB TU QUE ET FACI UNA FOTO ON ES VEGI LA PORTADA I LA TEVA CARA. EXPLICA PER QUÈ T'AGRADA TANT. TENS FINS DIJOUS DIA 30 PER ENVIARME-LA. ELS NINS I LES NINES DE L'AULA DE 3 ANYS CREAREM EL NOSTRE RACÓ MÀGIC ! ENS PRESENTES EN AQUESTA FEINETA EL TEU DIBUIX? COPIA  EN EL PAPER EL TÍTOL

BON DIA FAMÍLIES!!!

JA SAPS QUIN DIA COMENÇA L'ESTIU? MIRA AL TEU CALENDARI!!!    C OMENÇAM LA SETMANA I UN MES NOU !!! EL JUNY A L'ESCOLA ERA  UN MES DE MOLTA ACTIVITAT; CADA MATÍ, DESPRÉS DEL  BON DIA , VENIA EL MOMENT DE L'ASSAIG AL PATI DEL BALL AMB LES CLASSES  DE 4 I 5 ANYS; TAMBÉ ERA QUAN ES PENSAVA EL VESTUARI, ES COMPARTIEN JOCS D'AIGUA, TALLERS DE PLÀSTICA... SEGUR QUE TORNAREM A TOT AIXÒ, PERÒ MENTRE  SEGUIM A CASA I  COM JA COMENÇA A FER CALOR, HEM D'INTENTAR PASSAR-HO BÉ; GAUDIR DE LA PISCINETA, DE LES SORTIDES AMB LA BICICLETA, DE LES TROBADES A LA PLAÇA AMB ELS AMICS, DE LES CAMINADES  PEL POBLE, DE BERENADES I  DE JOCS  AMB LA FAMÍLIA... I TOCA COMENÇAR A PREPARAR LA PORTADA DEL TERCER TRIMESTRE, LA TÈCNICA QUE EMPREU SERÀ LA QUE VOS AGRADI MÉS, EL SUPORT LLIURE I EL TEMA QUE HE PENSAT  LA FAMÍLIA.  AMB TOTS ELS DIBUIXOS FAREM UNA GRAN EXPOSICIÓ PER ACABAR AQUEST CURS 2019-2020.

BON DIA FAMÍLIES!!!

    EL      DIMECRES    TOCA.... CONTA-CONTES AMB AMB NA CATI!!! EL PEIX IRISAT ESPERAM QUE VOS HAGI AGRADAT MOOOLT!!! MIRAREU QUÈ ENS HAN PREPARAT AL BLOG DE MÚSICA!!