Passa al contingut principal

BON DIA FAMÍLIES!!BON DIA DIMECRES!

COM ESTAU? FEIS MOLTS DIBUIXOS? COM VAN LES TORRES I LES CASES D'ANIMALETS? JA HEU PREPARAT MOLTS CAFETETS A LA CUINETA? HEU AJUDAT A FER PIZZA AL PARE?  ÉS IMPORTANT JUGAR MOLT I PASSAR-HO MOLT BÉ I NO FER ENFADAR MASSA ALS ADULTS QUE ESTAN A CASA AMB VOLTROS.


AVUI  TOCA CONTE "EL LLOP I LES 7 CABRETES"


JA T'HAVIEN EXPLICAT AQUESTA HISTÒRIA? TENS EL CONTE A CASA? T'HA AGRADAT? PER QUÈ? QUINA VERSIÓ DEL CONTE TORNARIES A VEURE? ET PROPOSO UN JOC ON HAURÀS DE  PENSAR UNA ESTONETA I DESPRÉS CONTESTAR;  ET POT AJUDAR UN POC LA MARE O EL PARE DONANT PISTES.AU IDÒ!


  • PER QUÈ LES SET CABRETES QUEDEN SOLES A CASA? 
  • ON S'AMAGA LA CABRETA PETITA?
  • QUÈ ES POSA EL LLOP A LES POTES PER ENGANAR-LES?
  • QUI VISITA LES CABRETES EN EL SEGON CONTE? 
  • COM ACABA EL CONTE?
  • QUINS CONTES CONEIXES ON SURTI UN LLOP?
  • A QUIN CONTE EL LLOP TOMAVA LES CASES BUFANT?
  • A QUIN CONTE EL LLOP ENGANA UNA NINA?
  • AMB QUÈ OMPLEN LA PANXA DEL LLOP LES CABRETES I LA MARE?
  • QUINA PART DEL COS ES CREMA EL LLOP A "ELS TRES PORQUETS I EL LLOP?

SEGUR QUE ELS HAS SABUDES CONTESTAR QUASI TOTES, ENHORABONA!!!


AHIR VAIG REBRE UN CORREU AMB LA FOTO D'UN DIBUIX AMB CERES. M'AGRADRIA QUE N'ENVIASSIU MOLTS MÉS.GRÀCIES I ÀNIMS.

BESADES A TOTS I A TOTES💖💖

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

BON DIA FAMÍLES!!

                                                                                                                                                                                  DIMARTS 22,  DEMÀ  23 SERÀ SANT JORDI! VOLEU ESCOLTAR UNA PETITA HISTÒRIA MUSICADA DE LA LLEGENDA! ⇊ https://youtu.be/___3Vi2xA6Q DEMÀ ÉS EL DIA DE LA GRAN FESTA DELS LLIBRES I TAMBÉ DELS ESCRIPTORS I DE LES ESCRIPTORES; DES DE CASA  PODEM  PARTICIPAR DE LA FESTA PRESENTANT EL  LLIBRE QUE MÉS ESTIMAM ALS NOSTRES COMPANYS I COMPANYES. COM HO POTS FER? AGAFA EL LLIBRE QUE MÉS T'AGRADA DELS QUE TENS A CASA. DEMANA A LA PERSONA QUE ESTÀ A CASA AMB TU QUE ET FACI UNA FOTO ON ES VEGI LA PORTADA I LA TEVA CARA. EXPLICA PER QUÈ T'AGRADA TANT. TENS FINS DIJOUS DIA 30 PER ENVIARME-LA. ELS NINS I LES NINES DE L'AULA DE 3 ANYS CREAREM EL NOSTRE RACÓ MÀGIC ! ENS PRESENTES EN AQUESTA FEINETA EL TEU DIBUIX? COPIA  EN EL PAPER EL TÍTOL

BON DIA FAMÍLIES!!!

JA SAPS QUIN DIA COMENÇA L'ESTIU? MIRA AL TEU CALENDARI!!!    C OMENÇAM LA SETMANA I UN MES NOU !!! EL JUNY A L'ESCOLA ERA  UN MES DE MOLTA ACTIVITAT; CADA MATÍ, DESPRÉS DEL  BON DIA , VENIA EL MOMENT DE L'ASSAIG AL PATI DEL BALL AMB LES CLASSES  DE 4 I 5 ANYS; TAMBÉ ERA QUAN ES PENSAVA EL VESTUARI, ES COMPARTIEN JOCS D'AIGUA, TALLERS DE PLÀSTICA... SEGUR QUE TORNAREM A TOT AIXÒ, PERÒ MENTRE  SEGUIM A CASA I  COM JA COMENÇA A FER CALOR, HEM D'INTENTAR PASSAR-HO BÉ; GAUDIR DE LA PISCINETA, DE LES SORTIDES AMB LA BICICLETA, DE LES TROBADES A LA PLAÇA AMB ELS AMICS, DE LES CAMINADES  PEL POBLE, DE BERENADES I  DE JOCS  AMB LA FAMÍLIA... I TOCA COMENÇAR A PREPARAR LA PORTADA DEL TERCER TRIMESTRE, LA TÈCNICA QUE EMPREU SERÀ LA QUE VOS AGRADI MÉS, EL SUPORT LLIURE I EL TEMA QUE HE PENSAT  LA FAMÍLIA.  AMB TOTS ELS DIBUIXOS FAREM UNA GRAN EXPOSICIÓ PER ACABAR AQUEST CURS 2019-2020.

BON DIA FAMÍLIES!!!

    EL      DIMECRES    TOCA.... CONTA-CONTES AMB AMB NA CATI!!! EL PEIX IRISAT ESPERAM QUE VOS HAGI AGRADAT MOOOLT!!! MIRAREU QUÈ ENS HAN PREPARAT AL BLOG DE MÚSICA!!