Passa al contingut principal

BON DIA FAMÍLIES!!BON DIA NINS I NINES, COM ESTAU?


COMENÇAM LA TERCERA SETMANA A CASA I SEGUR QUE NO ENTENEU PER QUÈ NO PODEM SORTIR AL PARC O ANAR A CASA DELS PADRINS O JUGAR AMB ELS COSINS... PACIÈNCIA QUE TOTS JUNTS ACONSEGUIREM QUE TOT VAGI MILLOR!

I PER COMENÇAR LA SETMANA, UNA CANÇÓ PER BALLAR!EN JOAN PETIT QUAN BALLA


EI, COM ESTÀS ARA? QUANTES VEGADES HAS BALLAT? AMB QUI? CONEIXES AQUEST GRUP INFANTIL? T'AGRADA? QUINES ALTRES CANÇONS CONEIXES DE CUCORBA? 


I ARA ATURA'T UNA ESTONA, RESPIRA TRES VEGADES I SI TENS MÉS GANES DE FER COSES,ET PROPÒS PINTAR. NECESSITARÀS ALGUNA D'AQUESTES TRES COSES:

  •  UN TROS DE PAPER CONTINU O CARTRÓ GRAN I RETOLADORS.
  • PECES DEL JOC DE CONSTRUCCIONS PER MARCAR EL CONTORN DE LA TEVA SILUETA.
  • GUIXOS DE COLORS PER PINTAR EN TERRA.

QUAN JA T'HAGIN MARCAT LA SILUETA, COMENÇA A DIBUIXAR TOT EL QUE TENS A LA CARA I NO ET DEIXIS RES, DESPRÉS CONTINUA AMB LA PANXA, ELS BRAÇOS... NO ÉS NECESSARI QUE HO ACABIS AVUI!

MIRAU COM HO HAN FET AQUESTS INFANTS!

Tomando conciencia del propio cuerpo también educamos la psicomotricidad


     Shadow Drawing * ages 4+ ⋆ Raising Dragons #ages #dragons #drawing #raising #shadow


ALTRES IDEES PER PINTAR AMB  DIVERSOS MATERIALS LAS TROBARÀS EN AQUEST ENLLAÇ.
Pinterest <recommendations@inspire.pinterest.com>

M'HA AGRADAT MOLT VEURE FOTOS VOSTRES I SABER COM ESTAU, ÀNIMS !!!!

BESADES A TOTS I A TOTES💖💖

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

BON DIA FAMÍLES!!

                                                                                                                                                                                  DIMARTS 22,  DEMÀ  23 SERÀ SANT JORDI! VOLEU ESCOLTAR UNA PETITA HISTÒRIA MUSICADA DE LA LLEGENDA! ⇊ https://youtu.be/___3Vi2xA6Q DEMÀ ÉS EL DIA DE LA GRAN FESTA DELS LLIBRES I TAMBÉ DELS ESCRIPTORS I DE LES ESCRIPTORES; DES DE CASA  PODEM  PARTICIPAR DE LA FESTA PRESENTANT EL  LLIBRE QUE MÉS ESTIMAM ALS NOSTRES COMPANYS I COMPANYES. COM HO POTS FER? AGAFA EL LLIBRE QUE MÉS T'AGRADA DELS QUE TENS A CASA. DEMANA A LA PERSONA QUE ESTÀ A CASA AMB TU QUE ET FACI UNA FOTO ON ES VEGI LA PORTADA I LA TEVA CARA. EXPLICA PER QUÈ T'AGRADA TANT. TENS FINS DIJOUS DIA 30 PER ENVIARME-LA. ELS NINS I LES NINES DE L'AULA DE 3 ANYS CREAREM EL NOSTRE RACÓ MÀGIC ! ENS PRESENTES EN AQUESTA FEINETA EL TEU DIBUIX? COPIA  EN EL PAPER EL TÍTOL

BON DIA FAMÍLIES!!!

JA SAPS QUIN DIA COMENÇA L'ESTIU? MIRA AL TEU CALENDARI!!!    C OMENÇAM LA SETMANA I UN MES NOU !!! EL JUNY A L'ESCOLA ERA  UN MES DE MOLTA ACTIVITAT; CADA MATÍ, DESPRÉS DEL  BON DIA , VENIA EL MOMENT DE L'ASSAIG AL PATI DEL BALL AMB LES CLASSES  DE 4 I 5 ANYS; TAMBÉ ERA QUAN ES PENSAVA EL VESTUARI, ES COMPARTIEN JOCS D'AIGUA, TALLERS DE PLÀSTICA... SEGUR QUE TORNAREM A TOT AIXÒ, PERÒ MENTRE  SEGUIM A CASA I  COM JA COMENÇA A FER CALOR, HEM D'INTENTAR PASSAR-HO BÉ; GAUDIR DE LA PISCINETA, DE LES SORTIDES AMB LA BICICLETA, DE LES TROBADES A LA PLAÇA AMB ELS AMICS, DE LES CAMINADES  PEL POBLE, DE BERENADES I  DE JOCS  AMB LA FAMÍLIA... I TOCA COMENÇAR A PREPARAR LA PORTADA DEL TERCER TRIMESTRE, LA TÈCNICA QUE EMPREU SERÀ LA QUE VOS AGRADI MÉS, EL SUPORT LLIURE I EL TEMA QUE HE PENSAT  LA FAMÍLIA.  AMB TOTS ELS DIBUIXOS FAREM UNA GRAN EXPOSICIÓ PER ACABAR AQUEST CURS 2019-2020.

BON DIA FAMÍLIES!!!

    EL      DIMECRES    TOCA.... CONTA-CONTES AMB AMB NA CATI!!! EL PEIX IRISAT ESPERAM QUE VOS HAGI AGRADAT MOOOLT!!! MIRAREU QUÈ ENS HAN PREPARAT AL BLOG DE MÚSICA!!