Passa al contingut principal

BON DIA FAMÍLIES!!


COMENÇAM UNA NOVA SETMANA,FORÇA!
COMENÇAM UNA NOVA SETMANA,ÀNIMS!

  NINS I NINES, COM ESTAU? AMB GANES DE SORTIR I JUGAR AMB ELS AMICS? SEGUR QUE SÍ, PERÒ HEM DE TENIR UN POQUET DE PACIÈNCIA QUE A POC A POC I ENTRE TOTS I TOTES PODREM TORNAR A FER-HO.


AU IDÒ, PODEM COMENÇAR EL DIA CANTANT LA CANÇÓ DELS DIES DE LA SETMANA.  • SI AHIR ERA DIUMENGE, AVUI SOM...SÍ DILLUNS, HO HAS ENCERTAT. ARA PODEM PROVAR D'ESCRIURE AQUESTA PARAULA AMB UN GUIX A LA NOSTRA PISSARRETA, AL TERRA, O EN  UN PAPER AMB UN  LLAPIS AMB L'AJUDA DE LA FAMÍLIA. RECORDAM COM ES FA LA GRAFIA DE CADA LLETRA I ELS INFANTS QUE LA TENEN AL SEU NOM.

  •  ENCERCLA AL CALENDARI DE CASA QUIN DIA DEL MES ENS TROBAM . COMENÇA PER 2- EL DE NA  LAIA A LA LLISTA- I DARRERA TÉ EL 3-QUE NO TÉ CAP INFANT DE LA CLASSE-HAVIA DE SER EL DE MOSHINN. INTENTAM LLEGIR AQUEST NÚMERO.

  • COMPTAM QUANTS DIES MANQUEN PER ACABAR EL MES DE MARÇ I FEIM UNA CREU A TOTS ELS QUE JA HAN PASSAT.

  • RECORDAM QUINS INFANTS HAN FET L'ANIVERSARI AQUEST MES: EN JAUME, EN YERAY I N'EITHAN (FELICITATS A TOTS TRES)

  • TREIM LA DITA DE LA CARPETA I ESCOLTAM QUAN ELS GRANS LA LLEGEIXEN, QUÈ DIU?  HAS ESTAT REFREDAT AQUEST MES? I ELS TEUS GERMANS, PARES, PADRINS O COSINS? QUÈ ET PASSA QUAN NO ET TROBES BÉ? A QUINA ESTACIÓ ENS TROBAM ARA?

  • APRÈN AQUESTA DITA I INTENTA RECORDAR ALTRES DITES JA TREBALLADES. 
 
  • PER ACABAR ET PROPOSO EXPERIMENTAR AMB DIVERSOS MATERIALS I CREAR PAISATGES PLENS DE FLORS. 

VOS PAS ALGUNES IDEES, PERÒ SEGUR QUE VOLTROS EN TENIU MOLTES  MÉS I VOS QUEDARÀ PRECIÓS. JA TENC GANES DE VEURE COM HA ANAT!Ideas para fiestas de cumpleaños infantiles de primavera. #mariposas #decoración #dulces #primaveral #party #decorar #niños #jardín #flores #mesa #manualidades
FEM UN JARDÍ ESTAMPANT AMB FORQUETES
sellos caseros para niños
CREAM FLORS ESTAMPANT AMB TUBS DE CARTRÓ O LLAPIS
P3: Mural de primavera P4 i P5 : Làmina individual Curs 2014-2015
ESQUEIXAM TIRES DE PAPER PER FER LA TIJA I PINTAM LES FLORS

PER ACABAR, ESTARIA BÉ EN ACABAR, FER FOTOGRAFIES  DE LA VOSTRA PRODUCCIÓ I AIXÍ LA PODRIEU COMPARTIR A TRAVÉS DEL GRUP DE PARES I MARES. 

VOS RECORD EL MEU CORREU riber3anys@gmail.com

BESADES A TOTS I A TOTES!!💖💖 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

BON DIA FAMÍLES!!

                                                                                                                                                                                  DIMARTS 22,  DEMÀ  23 SERÀ SANT JORDI! VOLEU ESCOLTAR UNA PETITA HISTÒRIA MUSICADA DE LA LLEGENDA! ⇊ https://youtu.be/___3Vi2xA6Q DEMÀ ÉS EL DIA DE LA GRAN FESTA DELS LLIBRES I TAMBÉ DELS ESCRIPTORS I DE LES ESCRIPTORES; DES DE CASA  PODEM  PARTICIPAR DE LA FESTA PRESENTANT EL  LLIBRE QUE MÉS ESTIMAM ALS NOSTRES COMPANYS I COMPANYES. COM HO POTS FER? AGAFA EL LLIBRE QUE MÉS T'AGRADA DELS QUE TENS A CASA. DEMANA A LA PERSONA QUE ESTÀ A CASA AMB TU QUE ET FACI UNA FOTO ON ES VEGI LA PORTADA I LA TEVA CARA. EXPLICA PER QUÈ T'AGRADA TANT. TENS FINS DIJOUS DIA 30 PER ENVIARME-LA. ELS NINS I LES NINES DE L'AULA DE 3 ANYS CREAREM EL NOSTRE RACÓ MÀGIC ! ENS PRESENTES EN AQUESTA FEINETA EL TEU DIBUIX? COPIA  EN EL PAPER EL TÍTOL

BON DIA FAMÍLIES!!!

JA SAPS QUIN DIA COMENÇA L'ESTIU? MIRA AL TEU CALENDARI!!!    C OMENÇAM LA SETMANA I UN MES NOU !!! EL JUNY A L'ESCOLA ERA  UN MES DE MOLTA ACTIVITAT; CADA MATÍ, DESPRÉS DEL  BON DIA , VENIA EL MOMENT DE L'ASSAIG AL PATI DEL BALL AMB LES CLASSES  DE 4 I 5 ANYS; TAMBÉ ERA QUAN ES PENSAVA EL VESTUARI, ES COMPARTIEN JOCS D'AIGUA, TALLERS DE PLÀSTICA... SEGUR QUE TORNAREM A TOT AIXÒ, PERÒ MENTRE  SEGUIM A CASA I  COM JA COMENÇA A FER CALOR, HEM D'INTENTAR PASSAR-HO BÉ; GAUDIR DE LA PISCINETA, DE LES SORTIDES AMB LA BICICLETA, DE LES TROBADES A LA PLAÇA AMB ELS AMICS, DE LES CAMINADES  PEL POBLE, DE BERENADES I  DE JOCS  AMB LA FAMÍLIA... I TOCA COMENÇAR A PREPARAR LA PORTADA DEL TERCER TRIMESTRE, LA TÈCNICA QUE EMPREU SERÀ LA QUE VOS AGRADI MÉS, EL SUPORT LLIURE I EL TEMA QUE HE PENSAT  LA FAMÍLIA.  AMB TOTS ELS DIBUIXOS FAREM UNA GRAN EXPOSICIÓ PER ACABAR AQUEST CURS 2019-2020.

BON DIA FAMÍLIES!!!

    EL      DIMECRES    TOCA.... CONTA-CONTES AMB AMB NA CATI!!! EL PEIX IRISAT ESPERAM QUE VOS HAGI AGRADAT MOOOLT!!! MIRAREU QUÈ ENS HAN PREPARAT AL BLOG DE MÚSICA!!