Passa al contingut principal

BON DIA FAMÍLIES!!


COMENÇAM UNA NOVA SETMANA,FORÇA!
COMENÇAM UNA NOVA SETMANA,ÀNIMS!

  NINS I NINES, COM ESTAU? AMB GANES DE SORTIR I JUGAR AMB ELS AMICS? SEGUR QUE SÍ, PERÒ HEM DE TENIR UN POQUET DE PACIÈNCIA QUE A POC A POC I ENTRE TOTS I TOTES PODREM TORNAR A FER-HO.


AU IDÒ, PODEM COMENÇAR EL DIA CANTANT LA CANÇÓ DELS DIES DE LA SETMANA.  • SI AHIR ERA DIUMENGE, AVUI SOM...SÍ DILLUNS, HO HAS ENCERTAT. ARA PODEM PROVAR D'ESCRIURE AQUESTA PARAULA AMB UN GUIX A LA NOSTRA PISSARRETA, AL TERRA, O EN  UN PAPER AMB UN  LLAPIS AMB L'AJUDA DE LA FAMÍLIA. RECORDAM COM ES FA LA GRAFIA DE CADA LLETRA I ELS INFANTS QUE LA TENEN AL SEU NOM.

  •  ENCERCLA AL CALENDARI DE CASA QUIN DIA DEL MES ENS TROBAM . COMENÇA PER 2- EL DE NA  LAIA A LA LLISTA- I DARRERA TÉ EL 3-QUE NO TÉ CAP INFANT DE LA CLASSE-HAVIA DE SER EL DE MOSHINN. INTENTAM LLEGIR AQUEST NÚMERO.

  • COMPTAM QUANTS DIES MANQUEN PER ACABAR EL MES DE MARÇ I FEIM UNA CREU A TOTS ELS QUE JA HAN PASSAT.

  • RECORDAM QUINS INFANTS HAN FET L'ANIVERSARI AQUEST MES: EN JAUME, EN YERAY I N'EITHAN (FELICITATS A TOTS TRES)

  • TREIM LA DITA DE LA CARPETA I ESCOLTAM QUAN ELS GRANS LA LLEGEIXEN, QUÈ DIU?  HAS ESTAT REFREDAT AQUEST MES? I ELS TEUS GERMANS, PARES, PADRINS O COSINS? QUÈ ET PASSA QUAN NO ET TROBES BÉ? A QUINA ESTACIÓ ENS TROBAM ARA?

  • APRÈN AQUESTA DITA I INTENTA RECORDAR ALTRES DITES JA TREBALLADES. 
 
  • PER ACABAR ET PROPOSO EXPERIMENTAR AMB DIVERSOS MATERIALS I CREAR PAISATGES PLENS DE FLORS. 

VOS PAS ALGUNES IDEES, PERÒ SEGUR QUE VOLTROS EN TENIU MOLTES  MÉS I VOS QUEDARÀ PRECIÓS. JA TENC GANES DE VEURE COM HA ANAT!Ideas para fiestas de cumpleaños infantiles de primavera. #mariposas #decoración #dulces #primaveral #party #decorar #niños #jardín #flores #mesa #manualidades
FEM UN JARDÍ ESTAMPANT AMB FORQUETES
sellos caseros para niños
CREAM FLORS ESTAMPANT AMB TUBS DE CARTRÓ O LLAPIS
P3: Mural de primavera P4 i P5 : Làmina individual Curs 2014-2015
ESQUEIXAM TIRES DE PAPER PER FER LA TIJA I PINTAM LES FLORS

PER ACABAR, ESTARIA BÉ EN ACABAR, FER FOTOGRAFIES  DE LA VOSTRA PRODUCCIÓ I AIXÍ LA PODRIEU COMPARTIR A TRAVÉS DEL GRUP DE PARES I MARES. 

VOS RECORD EL MEU CORREU riber3anys@gmail.com

BESADES A TOTS I A TOTES!!💖💖 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

BON DIA FAMÍLIES!!

       AVUI DIMECRES HI HA CONTA-CONTES ! EL CONTE D'AVUI  QUE NA CATI ENS HA DUIT ÉS  UNA PETITA JOIA DE LA LITERATURA INFANTIL. EL LLIBRE HA REBUT MOLTS PREMIS INTERNACIONALS I DESTACA PER LA MANERA D'ENDINSAR-SE EN EL MÓN FANTASIÓS I EN LES PORS DELS INFANTS. https://youtu.be/m2o2kTHzUNc CONEIXIEU AQUEST CONTE? VOS HA AGRADAT? QUÈ TROBA EN EL SEU VIATGE? TÉ POR DELS MONSTRES? QUÈ FA  QUAN ES CANSA DE JUGAR? CONEIXES ALTRES HISTÒRIES DE MONSTRES?  ET FAN POR ELS MONSTRES? QUÈ FAS QUAN TENS POR? ET FAN RIURE? VOLDRIES JUGAR A SER UN MONSTRE? SI ENCARA TENS GANES DE SEGUIR ... MIRA AQUEST LINK !                                     https://youtu.be/jOREMxXTqBU SI TENS MÉS GANES DE FER COSES ET DEIXO AQUESTES DIRECCIONS! / https://pin.it/BKJojhv https://pin.it/5T7LOzM https://pin.it/"NhCPzo ELS DIMECRES MIRA LES PROPOSTES DE MÚSICA!! DEMÀ  SORTIRAN AL BLOG ELS VOSTRES LLIBRES ES

BON DIA FAMÍLIES!!

           AVUI TREBALLAREM AMB EL CALENDARI!       COMENÇAM! MARCA AMB UN RETOLADOR VERMELL EL DIA 1,  JA QUE VA SER FESTIU. MARCA AMB VERMELL ELS DIES 2 I 3,  QUE SÓN DISSABTE I DIUMENGE. ENCERCLA EL DIMARTS DIA 5 COM FEIM A L'ESCOLA, MARCA AMB UNA CREU DIA 4 QUE ERA AHIR. MIRA COM HO HE FET JO: LA DITA D'AQUEST MES ENS DIU  QUE EL MAIG CADA DIA UN RAIG , ÉS A DIR, QUE  CADA DIA FA SOL; ANEM A VEURE SI TÉ RAÓ. DIBUIXA CADA DIA QUIN TEMPS FA: RECORDES AQUESTA CANÇÓ? https://youtu.be/9T9LsTxYbcw SOL                                          PLUJA ENNUVOLAT VENT                        SOL I NÚVOLS                                    NEU CREUS QUE LA DITA TENDRÀ RAÓ? SERÀ EL MES DE MAIG ASSOLELLAT? EN ACABAR EL MES, COMPTAREM QUANTS DIES HA FET SOL. MIRA C OM HO HE FET JO AQU

BON DIA FAMÍLIES!!!

  AQUEST CONFINAMENT HEM JUGAT  A  FER CONSTRUCCIONS.     AQUESTES SÓN  ALGUNES DE LES CONSTRUCCIONS QUE VAREU FER A CASA: EN PAU HA FET SERVIR PECES DE FUSTA I BLOCS DE COLORS I HA FET UNA SELVA, MIRAU ELS ANIMALS, CONEIXEU ELS SEUS NOMS? EN FERNANDO M'HA EXPLICAT QUE HA FET UNA GRANJA I LI HA POSAT EL NOM DE "LA GRANJA DE BUHITA" QUE ÉS  EL NOM D'UNA PEPETA DE COLOR VERMELL. HEU VIST LA QUANTITAT DE MATERIALS QUE HA FET SERVIR!! NA MARIA SEMBLA QUE HA FET UN PARC D'ATRACCIONS ON JUGUEN LES SEVES PEPES. MIRAU  LA  FORMA I ELS COLORS DE LES PECES. TROBAU QUE S'HO HA PASSAT BÉ JUGANT? VEIS QUINES TORRES MÉS ALTES HA FET EN YERAY!! I  LA TORRE QUE HA FET EN JAUME ENMIG DEL TANCAT! HA FET SERVIR PECES DE FUSTA I  TROSSETS DE TRONCS.     N  PER QUÈ DEU HAVER CONSTRUIT UNA TORRE TAN ALTA? NOCKI  LA CONSTRUCCIÓ D'EN JAN TÉ UNA TEULADA!   QUÈ M'EN DIREU DE LA CONSTRUCCIÓ AMB CAPSES GRANS?