Passa al contingut principal

BON DIA FAMÍLIES!


Resultat d'imatges per a CARTELLS DEL DIA DEL LLIBRE


   BON DIA NINS I NINES!HAN ACABAT LES VACANCES DE PASQUA I REPRENEM AQUEST BLOG AMB MOLTES GANES D'APRENDRE I DE PASSAR-HO BÉ.COMENÇAM EL DILLUNS AMB UNA MICA DE MÚSICA QUE ESPER QUE VOS AGRADI:


"MÚSIC DE CARRER"


 COM HA ANAT? QUAN VEIG EL VIDEO , EM VENEN GANES DE BALLAR I PENSO QUE UN DIA TORNAREM A SORTIR A OMPLIR ELS CARRERS, LES PLACES I ELS PARCS DE CAMPANET. 

DITA D'ABRIL


APRENEM UNA NOVA DITA...LA DEL MES D'ABRIL!!!
I SI IMPRIMEIXES LA DITA D'ABRIL? DARRERA PODRIES REPRESENTAR QUÈ ÉS EL QUE MÉS T'HA DIVERTIT FER AQUESTES VACANCES: JUGAR AMB ELS GERMANS, FER PANADES AMB EL PARE , FER DE MESTRA AMB ELS TEUS  PELUIXOS, PREPARAR EL DINAR PER A LA TEVA CUINETA, JUGAR AMB L'AIGUA I LA TERRA, DONAR MENJAR ALS ANIMALS DE LA CASETA,...
PREPARA AQUEST MATERIAL:

  • UN LLAPIS PER ESCRIURE EL TEU NOM I EL DIA DE LA SETMANA.
  • EL CALENDARI QUE TENGUIS A CASA PER ENCERCLAR EL DIA DEL MES QUE ENS TROBAM EL 20.
  • RETOLADORS, CERES, GUIXOS,...PER FER EL DIBUIX. FINALMENT


PENSA UN TÍTOL PEL TEU DIBUIX. HA DE SER CURT COM ARA "PEPES", "PANADES", "PASTA" O "CUINETA".  EL PARE O LA MARE ESCRIURAN EL QUE TU HAGIS PENSAT AMB UNES LLETRES BEN GRANS.


animacion feliz cumpleanos
FELICITATS!!!


        AHIR ERA L'ANIVERSARI DEN JAN I N'OSCAR I AVUI ÉS EL DE NA MARIA AMENGUAL.                                          
FINS DEMÀ😜

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

BON DIA FAMÍLES!!

                                                                                                                                                                                  DIMARTS 22,  DEMÀ  23 SERÀ SANT JORDI! VOLEU ESCOLTAR UNA PETITA HISTÒRIA MUSICADA DE LA LLEGENDA! ⇊ https://youtu.be/___3Vi2xA6Q DEMÀ ÉS EL DIA DE LA GRAN FESTA DELS LLIBRES I TAMBÉ DELS ESCRIPTORS I DE LES ESCRIPTORES; DES DE CASA  PODEM  PARTICIPAR DE LA FESTA PRESENTANT EL  LLIBRE QUE MÉS ESTIMAM ALS NOSTRES COMPANYS I COMPANYES. COM HO POTS FER? AGAFA EL LLIBRE QUE MÉS T'AGRADA DELS QUE TENS A CASA. DEMANA A LA PERSONA QUE ESTÀ A CASA AMB TU QUE ET FACI UNA FOTO ON ES VEGI LA PORTADA I LA TEVA CARA. EXPLICA PER QUÈ T'AGRADA TANT. TENS FINS DIJOUS DIA 30 PER ENVIARME-LA. ELS NINS I LES NINES DE L'AULA DE 3 ANYS CREAREM EL NOSTRE RACÓ MÀGIC ! ENS PRESENTES EN AQUESTA FEINETA EL TEU DIBUIX? COPIA  EN EL PAPER EL TÍTOL

BON DIA FAMÍLIES!!!

JA SAPS QUIN DIA COMENÇA L'ESTIU? MIRA AL TEU CALENDARI!!!    C OMENÇAM LA SETMANA I UN MES NOU !!! EL JUNY A L'ESCOLA ERA  UN MES DE MOLTA ACTIVITAT; CADA MATÍ, DESPRÉS DEL  BON DIA , VENIA EL MOMENT DE L'ASSAIG AL PATI DEL BALL AMB LES CLASSES  DE 4 I 5 ANYS; TAMBÉ ERA QUAN ES PENSAVA EL VESTUARI, ES COMPARTIEN JOCS D'AIGUA, TALLERS DE PLÀSTICA... SEGUR QUE TORNAREM A TOT AIXÒ, PERÒ MENTRE  SEGUIM A CASA I  COM JA COMENÇA A FER CALOR, HEM D'INTENTAR PASSAR-HO BÉ; GAUDIR DE LA PISCINETA, DE LES SORTIDES AMB LA BICICLETA, DE LES TROBADES A LA PLAÇA AMB ELS AMICS, DE LES CAMINADES  PEL POBLE, DE BERENADES I  DE JOCS  AMB LA FAMÍLIA... I TOCA COMENÇAR A PREPARAR LA PORTADA DEL TERCER TRIMESTRE, LA TÈCNICA QUE EMPREU SERÀ LA QUE VOS AGRADI MÉS, EL SUPORT LLIURE I EL TEMA QUE HE PENSAT  LA FAMÍLIA.  AMB TOTS ELS DIBUIXOS FAREM UNA GRAN EXPOSICIÓ PER ACABAR AQUEST CURS 2019-2020.

BON DIA FAMÍLIES!!!

    EL      DIMECRES    TOCA.... CONTA-CONTES AMB AMB NA CATI!!! EL PEIX IRISAT ESPERAM QUE VOS HAGI AGRADAT MOOOLT!!! MIRAREU QUÈ ENS HAN PREPARAT AL BLOG DE MÚSICA!!