Passa al contingut principal

BON DIA NINS I NINES!!!

I DESPRÉS DEL DILLUNS....VE EL DIMARTS!
                                 


MIRAU TOT EL QUE PODEU FER A CASA AQUESTES VACANCES!!!


ELS JOCS QUE VOS PROPOS ES PODEN FER AMB MATERIALS BEN SENZILLS I , A MÉS DE SER DIVERTITS, AJUDARAN ALS INFANTS A MILLORAR LA SEVA DESTRESA MANUAL.


Resultat d'imatges per a JUGAR AMB PLASTILINA
JUGAR AMB PLASTILINA.


El joc amb plastilina és una activitat que té molts beneficis: ajuda l'infant a relaxar-se, fomenta la seva creativitat alhora que afavoreix la concentració i l'abstracció.
                   
25 Actividades para fortalecer la motricidad fina - Alumno On
JUGAR AMB UN COMPTAGOTES
                                       

Aquest joc de trasvassos de líquid amb un comptagotes és molt útil per millorar la precisió dels seus moviments.

FER COLLARETS I POLSERES AMB PASTA
                               


Amb un fil de pescador o un cordill i un poc de pasta foradada, els infants enfilaran amb moviments ben precisos  que impliquen una correcte coordinació òculo-manual


ESQUEIXAR TOT TIPUS DE PAPERS I FER COMPOSICIONSEn aquesta activitat treballen els dits de les dues mans fent la pinça. Amb el paper es pot fer una composició lliure.
FER MOLTS TIPUS DE PASTA

 Fer molts tipus de pastes( amb farina, aigua, sal...es pot aprofitar per a preparar crespells, robiols,pa, pizza...)                           

🏋️‍♂️ CARRERA DE RECORTES 🏋️‍♀️ hoy practicamos la destreza con las tijeras con esta genial propuesta de @dortmevsimetkinlik_ 😃😃 . .…
RETALLAR

  En un principi sempre lliurement i amb formats grans, després podem passar a formats més petits.


LA CLASE DE MIREN: mis experiencias en el aula: TALLER DE GRAFISMO: "SUPERCUADRO DE CÍRCULOS, BOLAS Y PUNTOS"
PINTAR AMB PINZELL

       
    Fer molts dibuixos en terra damunt formats grans de paper o cartró emprant tèmperes. Es poden emprar altres materials com els guixos.  
  .

   

  Kinder y Mooneyisms: Letra O Actividades
  PINTAR AMB ELS DITS I LES MANS
 
Pintar amb les mans emprant materials com l'espuma d'afaitar o la farina.
                         
ESTAMPAR

Estampar amb tubs de cartró fent diverses formes.32 ideas para hacer en Educación Infantil
GRAFISMES AMB ELS DITS

Convertir una fiambrera o una palangana i un poc de farina, sal o sucre en un joc d'escriptura. Podem jugar a reproduir les lletres del nostre nom o de qualsevol paraula.                           
  Fem seriacions amb boletes de plastilina. Treball x racons Ed Infantil
  ENFILAR BOLLES DE PLASTILINA


  Jugar a fer bolletes amb plastilina de dos colors i enfilar les bolletes.


   pinça
   JOCS DE PINSES

   El moviment d'obrir i tancar les pinses és molt útil així com passar els pompons de colors d'un recipient gran a un més petit.
    BESADES A TOTS I A TOTES💖💖                                         


                                                                                  
                                              

                                           
                                     

                               


    Comentaris

    Entrades populars d'aquest blog

    BON DIA FAMÍLIES!!

           AVUI DIMECRES HI HA CONTA-CONTES ! EL CONTE D'AVUI  QUE NA CATI ENS HA DUIT ÉS  UNA PETITA JOIA DE LA LITERATURA INFANTIL. EL LLIBRE HA REBUT MOLTS PREMIS INTERNACIONALS I DESTACA PER LA MANERA D'ENDINSAR-SE EN EL MÓN FANTASIÓS I EN LES PORS DELS INFANTS. https://youtu.be/m2o2kTHzUNc CONEIXIEU AQUEST CONTE? VOS HA AGRADAT? QUÈ TROBA EN EL SEU VIATGE? TÉ POR DELS MONSTRES? QUÈ FA  QUAN ES CANSA DE JUGAR? CONEIXES ALTRES HISTÒRIES DE MONSTRES?  ET FAN POR ELS MONSTRES? QUÈ FAS QUAN TENS POR? ET FAN RIURE? VOLDRIES JUGAR A SER UN MONSTRE? SI ENCARA TENS GANES DE SEGUIR ... MIRA AQUEST LINK !                                     https://youtu.be/jOREMxXTqBU SI TENS MÉS GANES DE FER COSES ET DEIXO AQUESTES DIRECCIONS! / https://pin.it/BKJojhv https://pin.it/5T7LOzM https://pin.it/"NhCPzo ELS DIMECRES MIRA LES PROPOSTES DE MÚSICA!! DEMÀ  SORTIRAN AL BLOG ELS VOSTRES LLIBRES ES

    BON DIA FAMÍLIES!!

               AVUI TREBALLAREM AMB EL CALENDARI!       COMENÇAM! MARCA AMB UN RETOLADOR VERMELL EL DIA 1,  JA QUE VA SER FESTIU. MARCA AMB VERMELL ELS DIES 2 I 3,  QUE SÓN DISSABTE I DIUMENGE. ENCERCLA EL DIMARTS DIA 5 COM FEIM A L'ESCOLA, MARCA AMB UNA CREU DIA 4 QUE ERA AHIR. MIRA COM HO HE FET JO: LA DITA D'AQUEST MES ENS DIU  QUE EL MAIG CADA DIA UN RAIG , ÉS A DIR, QUE  CADA DIA FA SOL; ANEM A VEURE SI TÉ RAÓ. DIBUIXA CADA DIA QUIN TEMPS FA: RECORDES AQUESTA CANÇÓ? https://youtu.be/9T9LsTxYbcw SOL                                          PLUJA ENNUVOLAT VENT                        SOL I NÚVOLS                                    NEU CREUS QUE LA DITA TENDRÀ RAÓ? SERÀ EL MES DE MAIG ASSOLELLAT? EN ACABAR EL MES, COMPTAREM QUANTS DIES HA FET SOL. MIRA C OM HO HE FET JO AQU

    BON DIA FAMÍLIES!!!

      AQUEST CONFINAMENT HEM JUGAT  A  FER CONSTRUCCIONS.     AQUESTES SÓN  ALGUNES DE LES CONSTRUCCIONS QUE VAREU FER A CASA: EN PAU HA FET SERVIR PECES DE FUSTA I BLOCS DE COLORS I HA FET UNA SELVA, MIRAU ELS ANIMALS, CONEIXEU ELS SEUS NOMS? EN FERNANDO M'HA EXPLICAT QUE HA FET UNA GRANJA I LI HA POSAT EL NOM DE "LA GRANJA DE BUHITA" QUE ÉS  EL NOM D'UNA PEPETA DE COLOR VERMELL. HEU VIST LA QUANTITAT DE MATERIALS QUE HA FET SERVIR!! NA MARIA SEMBLA QUE HA FET UN PARC D'ATRACCIONS ON JUGUEN LES SEVES PEPES. MIRAU  LA  FORMA I ELS COLORS DE LES PECES. TROBAU QUE S'HO HA PASSAT BÉ JUGANT? VEIS QUINES TORRES MÉS ALTES HA FET EN YERAY!! I  LA TORRE QUE HA FET EN JAUME ENMIG DEL TANCAT! HA FET SERVIR PECES DE FUSTA I  TROSSETS DE TRONCS.     N  PER QUÈ DEU HAVER CONSTRUIT UNA TORRE TAN ALTA? NOCKI  LA CONSTRUCCIÓ D'EN JAN TÉ UNA TEULADA!   QUÈ M'EN DIREU DE LA CONSTRUCCIÓ AMB CAPSES GRANS?