Passa al contingut principal

BON DIA FAMÍLIES!!!
        DIVENDRES ÉS UN BON DIA PER....GAUDIR DE LA POESIA:

En aquesta etapa, és molt important per als infants l'oralitat i, per això, el ventall de propostes ha de ser ric i ampli: històries explicades o llegides per un adult, dites, cançons, llegendes..., també, els poemes. Treballar amb poemes  ajudarà  l' infant en el seu procés d'aprenentatge de vocabulari, millorarà la seva pronunciació dels sons i de les paraules, fomentarà la seva imaginació...entre molts d'altres beneficis.                                    
                        EL CAVALLER ENAMORAT 

                                SÓC UN CAVALLER DE FERRO,
                               DE FERRO, COURE I LLAUTÓ,
PERÒ TINC EL COR DE NATA,
DE NATA, MÈL I COTÓ,
I AVUI ET PORTO UNA ROSA,
UNA ROSA, I UN PETÓ!
MUAC!
                                                                                          

 Montse Ginesta

T'HA AGRADAT AQUEST PETIT POEMA? SI ÉS AIXÍ, DEMANA AL PARE O A LA MARE  QUE EL RECITIN EN VEU ALTA, I ESCOLTA COM SONEN LES PARAULES, LES RIMES, LES REPETICIONS..., SEGUR QUE BEN AVIAT L'APRENDRÀS.
I ARA AJUDA'M A CONTESTAR AQUESTES PREGUNTES:  • RECORDES EL TÍTOL DEL POEMA?
  • QUÈ PORTA EL CAVALLER A LA SEVA ESTIMADA?
  • RECORDES COM ÉS EL CAVALLER?
  • SAPS DE QUIN COLOR ÉS LA NATA? N'HAS MENJADA? ÉS DOLÇA O SALADA?
  • A QUIN CONTE UN CAVALLER REGALA UNA ROSA A LA PRINCESA.VOS DEIXO AQUEST PETIT CURTMETRATGE QUE SEGUR VOS AGRADARÀ MOLT!PERDONAU PER L'EMBULL DE LA PÀGINA D'AHIR!!JA HE COMENÇAT A REBRE FOTOS AMB ELS LLIBRES ESTIMATS.

DIJOUS 30 MUNTAREM LA NOSTRA PARADETA!

Resultat d'imatges per a emojis de despedida
BON CAP DE SETMANA!                           
                         

     

        
  

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

BON DIA FAMÍLES!!

                                                                                                                                                                                  DIMARTS 22,  DEMÀ  23 SERÀ SANT JORDI! VOLEU ESCOLTAR UNA PETITA HISTÒRIA MUSICADA DE LA LLEGENDA! ⇊ https://youtu.be/___3Vi2xA6Q DEMÀ ÉS EL DIA DE LA GRAN FESTA DELS LLIBRES I TAMBÉ DELS ESCRIPTORS I DE LES ESCRIPTORES; DES DE CASA  PODEM  PARTICIPAR DE LA FESTA PRESENTANT EL  LLIBRE QUE MÉS ESTIMAM ALS NOSTRES COMPANYS I COMPANYES. COM HO POTS FER? AGAFA EL LLIBRE QUE MÉS T'AGRADA DELS QUE TENS A CASA. DEMANA A LA PERSONA QUE ESTÀ A CASA AMB TU QUE ET FACI UNA FOTO ON ES VEGI LA PORTADA I LA TEVA CARA. EXPLICA PER QUÈ T'AGRADA TANT. TENS FINS DIJOUS DIA 30 PER ENVIARME-LA. ELS NINS I LES NINES DE L'AULA DE 3 ANYS CREAREM EL NOSTRE RACÓ MÀGIC ! ENS PRESENTES EN AQUESTA FEINETA EL TEU DIBUIX? COPIA  EN EL PAPER EL TÍTOL

BON DIA FAMÍLIES!!!

JA SAPS QUIN DIA COMENÇA L'ESTIU? MIRA AL TEU CALENDARI!!!    C OMENÇAM LA SETMANA I UN MES NOU !!! EL JUNY A L'ESCOLA ERA  UN MES DE MOLTA ACTIVITAT; CADA MATÍ, DESPRÉS DEL  BON DIA , VENIA EL MOMENT DE L'ASSAIG AL PATI DEL BALL AMB LES CLASSES  DE 4 I 5 ANYS; TAMBÉ ERA QUAN ES PENSAVA EL VESTUARI, ES COMPARTIEN JOCS D'AIGUA, TALLERS DE PLÀSTICA... SEGUR QUE TORNAREM A TOT AIXÒ, PERÒ MENTRE  SEGUIM A CASA I  COM JA COMENÇA A FER CALOR, HEM D'INTENTAR PASSAR-HO BÉ; GAUDIR DE LA PISCINETA, DE LES SORTIDES AMB LA BICICLETA, DE LES TROBADES A LA PLAÇA AMB ELS AMICS, DE LES CAMINADES  PEL POBLE, DE BERENADES I  DE JOCS  AMB LA FAMÍLIA... I TOCA COMENÇAR A PREPARAR LA PORTADA DEL TERCER TRIMESTRE, LA TÈCNICA QUE EMPREU SERÀ LA QUE VOS AGRADI MÉS, EL SUPORT LLIURE I EL TEMA QUE HE PENSAT  LA FAMÍLIA.  AMB TOTS ELS DIBUIXOS FAREM UNA GRAN EXPOSICIÓ PER ACABAR AQUEST CURS 2019-2020.

BON DIA FAMÍLIES!!!

    EL      DIMECRES    TOCA.... CONTA-CONTES AMB AMB NA CATI!!! EL PEIX IRISAT ESPERAM QUE VOS HAGI AGRADAT MOOOLT!!! MIRAREU QUÈ ENS HAN PREPARAT AL BLOG DE MÚSICA!!