Passa al contingut principal

BON DIA FAMÍLIES!S'ACABA EL MES D'ABRIL!


COMENÇAM AMB UN POC DE MÚSICA:
https://youtu.be/nLUTC_V0rks?t=4


MENTRE VEIEM EL VÍDEO, ANAVEN SORTINT UNS NÚMEROS, RECORDES QUINS? EN CONEIXES MÉS? FINS QUIN NÚMERO SAPS COMPTAR? JA SABEM QUE NECESSITAM ELS NÚMEROS PER A FER MOLTES COSES CADA DIA, I AVUI ET DEMANO QUE M'AJUDIS AMB ELS NÚMEROS DEL CALENDARI.Resultat d'imatges per a MES D'ABRIL 2020


(POTS FER SERVIR EL QUE TENGUIS A CASA)
  1. ASSENYALA AL CALENDARI  D'ABRIL ELS DIES QUE FAN L'ANIVERSARI AQUESTS INFANTS:
       19-JAN I OSCAR
        
        20-MARIA  AMENGUAL

         27-AINA  MUNAR
PINTA AQUESTS NOMBRES DE COLOR VERD.2. ESCRIU EN UN FULL DE PAPER ELS SEUS NOMS. T'AJUDARÉ DONANT UNA PISTA, LA PRIMERA LLETRA DE CADA NOM. 
Otra idea para trabajar el trazo-lectoescritura


CONEIXES AQUESTA LLETRA? QUIN NOM DELS QUATRE COMENÇA PER A?


Gifs y Fondos PazenlaTormenta: LETRAS MAYÚSCULAS NEGRAS PARA IMPRIMIRI AQUESTA TAN RODONETA, COM SONA? QUI LA TÉ?

Resultado de imagen para abecedario patchwork para imprimir

AQUESTA QUE PUJA I BAIXA DUES VEGADES, COM SONA? QUIN NOM COMENÇA PER AQUESTA?


SEGUR QUE LA CONEIXEU TOTS I TOTES PEL SEU GANXO!
LA TENEN MOLTS INFANTS AL SEU NOM, PERÒ QUIN D'ELLS FA L'ANIVERSARI AQUEST MES?
                                               
                                                     Resultat d'imatges per a EMOJI DE DE APLAUSOSFINS DEMÀ NINS I NINES💖😉
Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

BON DIA FAMÍLES!!

                                                                                                                                                                                  DIMARTS 22,  DEMÀ  23 SERÀ SANT JORDI! VOLEU ESCOLTAR UNA PETITA HISTÒRIA MUSICADA DE LA LLEGENDA! ⇊ https://youtu.be/___3Vi2xA6Q DEMÀ ÉS EL DIA DE LA GRAN FESTA DELS LLIBRES I TAMBÉ DELS ESCRIPTORS I DE LES ESCRIPTORES; DES DE CASA  PODEM  PARTICIPAR DE LA FESTA PRESENTANT EL  LLIBRE QUE MÉS ESTIMAM ALS NOSTRES COMPANYS I COMPANYES. COM HO POTS FER? AGAFA EL LLIBRE QUE MÉS T'AGRADA DELS QUE TENS A CASA. DEMANA A LA PERSONA QUE ESTÀ A CASA AMB TU QUE ET FACI UNA FOTO ON ES VEGI LA PORTADA I LA TEVA CARA. EXPLICA PER QUÈ T'AGRADA TANT. TENS FINS DIJOUS DIA 30 PER ENVIARME-LA. ELS NINS I LES NINES DE L'AULA DE 3 ANYS CREAREM EL NOSTRE RACÓ MÀGIC ! ENS PRESENTES EN AQUESTA FEINETA EL TEU DIBUIX? COPIA  EN EL PAPER EL TÍTOL

BON DIA FAMÍLIES!!!

JA SAPS QUIN DIA COMENÇA L'ESTIU? MIRA AL TEU CALENDARI!!!    C OMENÇAM LA SETMANA I UN MES NOU !!! EL JUNY A L'ESCOLA ERA  UN MES DE MOLTA ACTIVITAT; CADA MATÍ, DESPRÉS DEL  BON DIA , VENIA EL MOMENT DE L'ASSAIG AL PATI DEL BALL AMB LES CLASSES  DE 4 I 5 ANYS; TAMBÉ ERA QUAN ES PENSAVA EL VESTUARI, ES COMPARTIEN JOCS D'AIGUA, TALLERS DE PLÀSTICA... SEGUR QUE TORNAREM A TOT AIXÒ, PERÒ MENTRE  SEGUIM A CASA I  COM JA COMENÇA A FER CALOR, HEM D'INTENTAR PASSAR-HO BÉ; GAUDIR DE LA PISCINETA, DE LES SORTIDES AMB LA BICICLETA, DE LES TROBADES A LA PLAÇA AMB ELS AMICS, DE LES CAMINADES  PEL POBLE, DE BERENADES I  DE JOCS  AMB LA FAMÍLIA... I TOCA COMENÇAR A PREPARAR LA PORTADA DEL TERCER TRIMESTRE, LA TÈCNICA QUE EMPREU SERÀ LA QUE VOS AGRADI MÉS, EL SUPORT LLIURE I EL TEMA QUE HE PENSAT  LA FAMÍLIA.  AMB TOTS ELS DIBUIXOS FAREM UNA GRAN EXPOSICIÓ PER ACABAR AQUEST CURS 2019-2020.

BON DIA FAMÍLIES!!!

    EL      DIMECRES    TOCA.... CONTA-CONTES AMB AMB NA CATI!!! EL PEIX IRISAT ESPERAM QUE VOS HAGI AGRADAT MOOOLT!!! MIRAREU QUÈ ENS HAN PREPARAT AL BLOG DE MÚSICA!!