Passa al contingut principal

BON DIA FAMÍLIES!!

DIJOUS 23 D'ABRIL, VISCA SANT JORDI!!AVUI COMENÇAREM AMB UNA CANÇÓ QUE PARLA D'AQUESTA FESTA:

                                                                             

Mostra la imatge originalSABIES QUE SANT JORDI ÉS EL PATRÓ DE CATALUNYA? I QUE ALLÀ ES CELEBRA DES DE FA MOOOOOLTS ANYS? I QUE ÉS COSTUM PER ALS HOMES REGALAR ROSES I PER LES DONES REGALAR UN LLIBRE. VEIS QUINES RAMBLES PLENES DE GENT A LES PARADES DE LLIBRES!


Mostra la imatge originalENGUANY ELS CARRERS, LES PLACES I LES RAMBLES ESTARAN BUIDES, PERÒ ,TOT I NO PODER SORTIR, FAREM FESTA!!
MIRA QUÈ HA PREPARAT L'AJUNTAMENT DE CAMPANET!

               

             

                         I AL NOSTRE BLOG, UN CONTACONTES AMB NA MARIA!
PER SANT JORDI, FEIM UN PUNT DE LLIBRE!

AQUÍ ET PRESENTO ALGUNES IDEES:

PUNTS DE LLIBRE

NECESSITARÀS:

 • PAPER DE SEDA DE DIVERSOS COLORS .
 • COLA BLANCA.
 • UN TROS DE CARTOLINA. 
 • PURPURINA.


pitavoles: roses de Sant Jordi fetes per nens de 2 a 4 anysNECESSITARÀS:
 • PINTURA DE DITS VERMELLA I VERDA.
 • UN TROS DE CARTOLINA .
 • UN LLAÇ.


Punt de llibre!

NECESSITARÀS:
 • UNA CARXOFA.
 • PINTURA DE DITS DE COLOR VERMELL.
 • UN TROS DE CARTOLINA.
 • RETOLADORS.

La Princesa i el cavaller Sant Jordi


FELIÇ SANT JORDI I FINS DEMÀ!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

BON DIA FAMÍLIES!!

       AVUI DIMECRES HI HA CONTA-CONTES ! EL CONTE D'AVUI  QUE NA CATI ENS HA DUIT ÉS  UNA PETITA JOIA DE LA LITERATURA INFANTIL. EL LLIBRE HA REBUT MOLTS PREMIS INTERNACIONALS I DESTACA PER LA MANERA D'ENDINSAR-SE EN EL MÓN FANTASIÓS I EN LES PORS DELS INFANTS. https://youtu.be/m2o2kTHzUNc CONEIXIEU AQUEST CONTE? VOS HA AGRADAT? QUÈ TROBA EN EL SEU VIATGE? TÉ POR DELS MONSTRES? QUÈ FA  QUAN ES CANSA DE JUGAR? CONEIXES ALTRES HISTÒRIES DE MONSTRES?  ET FAN POR ELS MONSTRES? QUÈ FAS QUAN TENS POR? ET FAN RIURE? VOLDRIES JUGAR A SER UN MONSTRE? SI ENCARA TENS GANES DE SEGUIR ... MIRA AQUEST LINK !                                     https://youtu.be/jOREMxXTqBU SI TENS MÉS GANES DE FER COSES ET DEIXO AQUESTES DIRECCIONS! / https://pin.it/BKJojhv https://pin.it/5T7LOzM https://pin.it/"NhCPzo ELS DIMECRES MIRA LES PROPOSTES DE MÚSICA!! DEMÀ  SORTIRAN AL BLOG ELS VOSTRES LLIBRES ES

BON DIA FAMÍLIES!!

           AVUI TREBALLAREM AMB EL CALENDARI!       COMENÇAM! MARCA AMB UN RETOLADOR VERMELL EL DIA 1,  JA QUE VA SER FESTIU. MARCA AMB VERMELL ELS DIES 2 I 3,  QUE SÓN DISSABTE I DIUMENGE. ENCERCLA EL DIMARTS DIA 5 COM FEIM A L'ESCOLA, MARCA AMB UNA CREU DIA 4 QUE ERA AHIR. MIRA COM HO HE FET JO: LA DITA D'AQUEST MES ENS DIU  QUE EL MAIG CADA DIA UN RAIG , ÉS A DIR, QUE  CADA DIA FA SOL; ANEM A VEURE SI TÉ RAÓ. DIBUIXA CADA DIA QUIN TEMPS FA: RECORDES AQUESTA CANÇÓ? https://youtu.be/9T9LsTxYbcw SOL                                          PLUJA ENNUVOLAT VENT                        SOL I NÚVOLS                                    NEU CREUS QUE LA DITA TENDRÀ RAÓ? SERÀ EL MES DE MAIG ASSOLELLAT? EN ACABAR EL MES, COMPTAREM QUANTS DIES HA FET SOL. MIRA C OM HO HE FET JO AQU

BON DIA FAMÍLIES!!!

  AQUEST CONFINAMENT HEM JUGAT  A  FER CONSTRUCCIONS.     AQUESTES SÓN  ALGUNES DE LES CONSTRUCCIONS QUE VAREU FER A CASA: EN PAU HA FET SERVIR PECES DE FUSTA I BLOCS DE COLORS I HA FET UNA SELVA, MIRAU ELS ANIMALS, CONEIXEU ELS SEUS NOMS? EN FERNANDO M'HA EXPLICAT QUE HA FET UNA GRANJA I LI HA POSAT EL NOM DE "LA GRANJA DE BUHITA" QUE ÉS  EL NOM D'UNA PEPETA DE COLOR VERMELL. HEU VIST LA QUANTITAT DE MATERIALS QUE HA FET SERVIR!! NA MARIA SEMBLA QUE HA FET UN PARC D'ATRACCIONS ON JUGUEN LES SEVES PEPES. MIRAU  LA  FORMA I ELS COLORS DE LES PECES. TROBAU QUE S'HO HA PASSAT BÉ JUGANT? VEIS QUINES TORRES MÉS ALTES HA FET EN YERAY!! I  LA TORRE QUE HA FET EN JAUME ENMIG DEL TANCAT! HA FET SERVIR PECES DE FUSTA I  TROSSETS DE TRONCS.     N  PER QUÈ DEU HAVER CONSTRUIT UNA TORRE TAN ALTA? NOCKI  LA CONSTRUCCIÓ D'EN JAN TÉ UNA TEULADA!   QUÈ M'EN DIREU DE LA CONSTRUCCIÓ AMB CAPSES GRANS?