Passa al contingut principal

BON DIA FAMÍLIES!!

DIJOUS 23 D'ABRIL, VISCA SANT JORDI!!AVUI COMENÇAREM AMB UNA CANÇÓ QUE PARLA D'AQUESTA FESTA:

                                                                             

Mostra la imatge originalSABIES QUE SANT JORDI ÉS EL PATRÓ DE CATALUNYA? I QUE ALLÀ ES CELEBRA DES DE FA MOOOOOLTS ANYS? I QUE ÉS COSTUM PER ALS HOMES REGALAR ROSES I PER LES DONES REGALAR UN LLIBRE. VEIS QUINES RAMBLES PLENES DE GENT A LES PARADES DE LLIBRES!


Mostra la imatge originalENGUANY ELS CARRERS, LES PLACES I LES RAMBLES ESTARAN BUIDES, PERÒ ,TOT I NO PODER SORTIR, FAREM FESTA!!
MIRA QUÈ HA PREPARAT L'AJUNTAMENT DE CAMPANET!

               

             

                         I AL NOSTRE BLOG, UN CONTACONTES AMB NA MARIA!
PER SANT JORDI, FEIM UN PUNT DE LLIBRE!

AQUÍ ET PRESENTO ALGUNES IDEES:

PUNTS DE LLIBRE

NECESSITARÀS:

 • PAPER DE SEDA DE DIVERSOS COLORS .
 • COLA BLANCA.
 • UN TROS DE CARTOLINA. 
 • PURPURINA.


pitavoles: roses de Sant Jordi fetes per nens de 2 a 4 anysNECESSITARÀS:
 • PINTURA DE DITS VERMELLA I VERDA.
 • UN TROS DE CARTOLINA .
 • UN LLAÇ.


Punt de llibre!

NECESSITARÀS:
 • UNA CARXOFA.
 • PINTURA DE DITS DE COLOR VERMELL.
 • UN TROS DE CARTOLINA.
 • RETOLADORS.

La Princesa i el cavaller Sant Jordi


FELIÇ SANT JORDI I FINS DEMÀ!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

BON DIA FAMÍLES!!

                                                                                                                                                                                  DIMARTS 22,  DEMÀ  23 SERÀ SANT JORDI! VOLEU ESCOLTAR UNA PETITA HISTÒRIA MUSICADA DE LA LLEGENDA! ⇊ https://youtu.be/___3Vi2xA6Q DEMÀ ÉS EL DIA DE LA GRAN FESTA DELS LLIBRES I TAMBÉ DELS ESCRIPTORS I DE LES ESCRIPTORES; DES DE CASA  PODEM  PARTICIPAR DE LA FESTA PRESENTANT EL  LLIBRE QUE MÉS ESTIMAM ALS NOSTRES COMPANYS I COMPANYES. COM HO POTS FER? AGAFA EL LLIBRE QUE MÉS T'AGRADA DELS QUE TENS A CASA. DEMANA A LA PERSONA QUE ESTÀ A CASA AMB TU QUE ET FACI UNA FOTO ON ES VEGI LA PORTADA I LA TEVA CARA. EXPLICA PER QUÈ T'AGRADA TANT. TENS FINS DIJOUS DIA 30 PER ENVIARME-LA. ELS NINS I LES NINES DE L'AULA DE 3 ANYS CREAREM EL NOSTRE RACÓ MÀGIC ! ENS PRESENTES EN AQUESTA FEINETA EL TEU DIBUIX? COPIA  EN EL PAPER EL TÍTOL

BON DIA FAMÍLIES!!!

JA SAPS QUIN DIA COMENÇA L'ESTIU? MIRA AL TEU CALENDARI!!!    C OMENÇAM LA SETMANA I UN MES NOU !!! EL JUNY A L'ESCOLA ERA  UN MES DE MOLTA ACTIVITAT; CADA MATÍ, DESPRÉS DEL  BON DIA , VENIA EL MOMENT DE L'ASSAIG AL PATI DEL BALL AMB LES CLASSES  DE 4 I 5 ANYS; TAMBÉ ERA QUAN ES PENSAVA EL VESTUARI, ES COMPARTIEN JOCS D'AIGUA, TALLERS DE PLÀSTICA... SEGUR QUE TORNAREM A TOT AIXÒ, PERÒ MENTRE  SEGUIM A CASA I  COM JA COMENÇA A FER CALOR, HEM D'INTENTAR PASSAR-HO BÉ; GAUDIR DE LA PISCINETA, DE LES SORTIDES AMB LA BICICLETA, DE LES TROBADES A LA PLAÇA AMB ELS AMICS, DE LES CAMINADES  PEL POBLE, DE BERENADES I  DE JOCS  AMB LA FAMÍLIA... I TOCA COMENÇAR A PREPARAR LA PORTADA DEL TERCER TRIMESTRE, LA TÈCNICA QUE EMPREU SERÀ LA QUE VOS AGRADI MÉS, EL SUPORT LLIURE I EL TEMA QUE HE PENSAT  LA FAMÍLIA.  AMB TOTS ELS DIBUIXOS FAREM UNA GRAN EXPOSICIÓ PER ACABAR AQUEST CURS 2019-2020.

BON DIA FAMÍLIES!!!

    EL      DIMECRES    TOCA.... CONTA-CONTES AMB AMB NA CATI!!! EL PEIX IRISAT ESPERAM QUE VOS HAGI AGRADAT MOOOLT!!! MIRAREU QUÈ ENS HAN PREPARAT AL BLOG DE MÚSICA!!