Passa al contingut principal

BON DIA FAMÍLIES!!
DIMECRES, COMENÇA EL MES D'ABRIL!


AVUI ÉS DIA 1 I HA COMENÇAT UN MES NOU Resultat d'imatges per a NOMBRE DE LOS MESES
 FA MOLT POC QUE HA ACABAT L'HIVERN I HA DONAT PAS A  LA PRIMAVERA. AQUÍ ET DEIX UN POEMA QUE PARLA D'AQUESTA ESTACIÓ.Ratapinyada
T'HA AGRADAT? RECORDES QUIN ANIMAL SURT QUE VOLA? QUÈ VOLEN FER LES FLORS? SABRIES DIR DE QUIN COLOR ÉS UN PETÓ? QUI ERA LA PROTAGONISTA D'AQUEST CONTE?
POTS REPETIR CADA ESTROFA COM SI ES TRACTÉS D'UNA DITA O D'UNA CANÇÓ I A POC A POC L'ANIRÀS APRENENT.


IMPORTANT!

AQUÍ ET DEIX UNA PROPOSTA PER ANAR FENT A POC A POC, HO POTS FER TAMBÉ DURANT LES VACANCES DE PASQUA. POTS IMPRIMIR AQUESTES LLETRES I DECORAR-LES AMB DIFERENTS TÈCNIQUES. EN ACABAR PODRÀS ORDENAR-LES I FORMAR LA PARAULA PRIMAVERA.

EI, MIRA AQUESTES IDEES!

Resultat d'imatges per a decorar lletres amb plastilina
FENT CUQUETS DE PLASTILINAResultat d'imatges per a DECORAR LLETRES AMB PINZELL
PINTANT O ENGANXANT PAPERETS


Resultat d'imatges per a DECORAR LLETRES AMB GOMETS
ENGANXANT GOMETSEMPRA EL MATERIAL QUE TENGUIS A CASA I  NO ET PREOCUPIS DEL RESULTAT, EL MÉS IMPORTANT ÉS PASSAR-HO BÉ AMB ELS NOSTRES JA QUE NO PODEM SORTIR.
BESADES A TOTS I A TOTES💖💖

                                         BESADES A TOTS I A TOTES💖💖Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

BON DIA FAMÍLES!!

                                                                                                                                                                                  DIMARTS 22,  DEMÀ  23 SERÀ SANT JORDI! VOLEU ESCOLTAR UNA PETITA HISTÒRIA MUSICADA DE LA LLEGENDA! ⇊ https://youtu.be/___3Vi2xA6Q DEMÀ ÉS EL DIA DE LA GRAN FESTA DELS LLIBRES I TAMBÉ DELS ESCRIPTORS I DE LES ESCRIPTORES; DES DE CASA  PODEM  PARTICIPAR DE LA FESTA PRESENTANT EL  LLIBRE QUE MÉS ESTIMAM ALS NOSTRES COMPANYS I COMPANYES. COM HO POTS FER? AGAFA EL LLIBRE QUE MÉS T'AGRADA DELS QUE TENS A CASA. DEMANA A LA PERSONA QUE ESTÀ A CASA AMB TU QUE ET FACI UNA FOTO ON ES VEGI LA PORTADA I LA TEVA CARA. EXPLICA PER QUÈ T'AGRADA TANT. TENS FINS DIJOUS DIA 30 PER ENVIARME-LA. ELS NINS I LES NINES DE L'AULA DE 3 ANYS CREAREM EL NOSTRE RACÓ MÀGIC ! ENS PRESENTES EN AQUESTA FEINETA EL TEU DIBUIX? COPIA  EN EL PAPER EL TÍTOL

BON DIA FAMÍLIES!!!

JA SAPS QUIN DIA COMENÇA L'ESTIU? MIRA AL TEU CALENDARI!!!    C OMENÇAM LA SETMANA I UN MES NOU !!! EL JUNY A L'ESCOLA ERA  UN MES DE MOLTA ACTIVITAT; CADA MATÍ, DESPRÉS DEL  BON DIA , VENIA EL MOMENT DE L'ASSAIG AL PATI DEL BALL AMB LES CLASSES  DE 4 I 5 ANYS; TAMBÉ ERA QUAN ES PENSAVA EL VESTUARI, ES COMPARTIEN JOCS D'AIGUA, TALLERS DE PLÀSTICA... SEGUR QUE TORNAREM A TOT AIXÒ, PERÒ MENTRE  SEGUIM A CASA I  COM JA COMENÇA A FER CALOR, HEM D'INTENTAR PASSAR-HO BÉ; GAUDIR DE LA PISCINETA, DE LES SORTIDES AMB LA BICICLETA, DE LES TROBADES A LA PLAÇA AMB ELS AMICS, DE LES CAMINADES  PEL POBLE, DE BERENADES I  DE JOCS  AMB LA FAMÍLIA... I TOCA COMENÇAR A PREPARAR LA PORTADA DEL TERCER TRIMESTRE, LA TÈCNICA QUE EMPREU SERÀ LA QUE VOS AGRADI MÉS, EL SUPORT LLIURE I EL TEMA QUE HE PENSAT  LA FAMÍLIA.  AMB TOTS ELS DIBUIXOS FAREM UNA GRAN EXPOSICIÓ PER ACABAR AQUEST CURS 2019-2020.

BON DIA FAMÍLIES!!!

    EL      DIMECRES    TOCA.... CONTA-CONTES AMB AMB NA CATI!!! EL PEIX IRISAT ESPERAM QUE VOS HAGI AGRADAT MOOOLT!!! MIRAREU QUÈ ENS HAN PREPARAT AL BLOG DE MÚSICA!!